Karın ağrısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Duygucn
Üye Kayıt Tarihi: 05 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2024 Saat 21:46 |
Hoca'm merhaba
Kızım (7,5 yaşında) sık sık karın ağrısı yaşıyor. Özellikle birkaç gündür geldi gittili ağrı çekiyor. Zamanı sabit olmayan ağrılar çekiyor. Bir süre sonra geçiyor ağrı. Bu kadar sık ağrı yaşaması normal mi? Bazen ishal, bazen kabız olduğu için ağrı oluyor ama bazen de sebebi belli olmuyor. Bir de yürürken biraz tempolu yürüse, hızı artsa karnının yan tarafında ağrı hissediyor. Küçükken söylerdi kreşe vs giderken, alışık olmadığı için ağrıyor diye düşünürdüm. Ama hâlâ ne zaman bir yere yetişmek için hızlı yürüsek karnının yan tarafı ağrıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116969 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1 haftadan daha uzun süreden beri oluyorsa; Barsak solucanı olabilir.
Andazol şurup; bir defa 2 ölçek verin, 3 hafta sonra tekrar verin. 3 gün sonra sonucu yazın.
|
|
Emy
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Puanlar: 454 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yürürken olan ağrıyı çocukluğumda çok yaşadım. Şimdi aynı ağrıyı benim oğlumda anasınıfına giderken çok yaşadı. Tıpkı tarifinizdeki gibi tempolu yürüyüşlerde özellikle. Ben üstünde durmadım.
|
|
Duygucn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Teşekkür ederim cevabınız için.
|
|
Duygucn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hoca'm merhaba
Karın ağrısı için yazmıştım. Ağrıyı birkaç gündür daha iyi takip ettim. Geceleri saat 21-22 arası oluyor. Sabit zamanlı olması fmf işareti midir? Ağrı birkaç dakika içinde geçiyor yalnız. Uzun sürmüyor
Düzenleyen Duygucn - 10 Eki 2024 Saat 22:47 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116969 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
FMF ağrıları sabahın ERKEN saatlerinde olur.
Gece ağrıları daha ziyade, barsak solucanlarında (Ascaris gibi) olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|