Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Testis
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Testis

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hassasanne07 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Testis
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2024 Saat 15:13
Hocam 5 yaş oğlumda doğduktan somra annem testis torbasınsa şişlik gördü su dolu gibi doktora götürdük hidrosel dendi 1 yaşından sonra geçer dendi 1 .5 yasında hal vardı götürdüm özel bir kurmda testislerinden birinin sürekli yukarı kaçması ve çoğunlukşa yularıda durması nedeni ile 2 yaşımda. Önce amelyat edilmesi lazım dendi ben yaptırmadım üniveristeue götürdüm o gün uyuyordu ve aşşağıdaydı doktor takip dedi . Senede bir götürüyorum en son çocuk cerrahıd takip dedi 6 yaşdan önce inmeSe hem kasıktan hemde sünneti bir yaptırırız dedi şuan bazen yukarıda ikiside çıkıyor ama genellikle sağ olan yukarıda doktorlar elle indiriyor ama kaçıyormus yukarıya öle dediler bu yaz sünnet düşünüyorum anestisiz istiyorum sice bu durum düzelirmi yoksa amelyat olması gerekirmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119098
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2024 Saat 16:45
Banyo sonunda, sıcaktan torba kendini saldığında her iki testis de ele geliyorsa, elletmeyin!!
Kontrol etmeden önce; öbür eliniz ile her iki kasığa baskı yapın ki, testisler içeriye kaçmasınlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.