Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İshal kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İshal kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Urazereninannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Urazereninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İshal kusma
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2024 Saat 00:06
Merhabalar hocam, benim 4 yasindaki erkek yegenim dün aksam birden su gibi ishal olmaya basladi bir kac kez ishal olduktan sonra buna kusma da eklendi, suan kusma yok sanirim ama ishali devam ediyor. Doktora gitmisler bugun ve doktor gaita tahlili istemis sonucuna bakarak mikrop goruldu diyip antibiyotik baslamis. Sizce dogru bir teshis mi? Ben ishal ile ilgili yazilarinizi okudum ama bu tahlil sonucu ile hangi bakteri anlasilmiyor ya da ben anlamadim. Siz bakteri cesidine gore antibiyotik ihtiyacininin degistiginden bahsetmistiniz. Kafam karıştı dogrusu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116865
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2024 Saat 09:45
Ne olacak!! ahmağın önde gideni! 

Sakın bu şarlatana kanmayın ve sakın hiçbir ilaç vermeyin.
Yazılarımı okuyun ve bu doktorların ne kadar sahtekar olduklarını görün.  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.