|
Ergenlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 04:04 |
Hocam kızım 15 yaşında babası ile 2 yaşındayken yollarımız ayrıldı. İkinci evliliğim 2 çocuğum daha var. Önceden de kardeşine (8 yaş erkek)huzur vermemek , sürekli onu rahatsız etmek , kapı carpmalar, ses yükseltmeler vardı. Ergenlik döneminde geçer diye kendimi telkin ettim. Çünkü 1.5 yaş kız bebeğim var ,bagirmalarindan çok korkuyor,titriyor, sakinleştirmek çok zor oluyor.Anlayacaginiz evimizde huzur yok. Çok yıprandık hepimiz. Bu durumlar iyice arttı, hepimize karsi. Çığlık çığlığa bağırmak,en ufak sebeple ya da sebepsiz. Her gün her an olabiliyor. Bu konu ile ilgili ne yapabiliriz hocam, benim yaşama sevincim bitti.
Düzenleyen DenizCihangir - 16 Kas 2024 Saat 04:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Psikiyatrist'ten yardım alın.
Keşke daha İLK günden gitse idiniz.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam gittik ama çare olamadı. Bir de başlarda ergelnlik dedik. Doğru doktora ulaşamadığımız gibi, ki bu konular dahacda hassas doğru psikolojik destek bulabilmek inanın imkansız gibi, maddiyati da duşunursek. Kırıkkale de yaşıyoruz biz.Kirikkale ya da Ankara da tavsiye edeceğiniz psikiyatr var mı hocam, psikolog değil psikiyatr olmalı değil mi?
Düzenleyen DenizCihangir - 16 Kas 2024 Saat 09:36 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Psikologa gittik , malesef çocuk daha kötü oldu. Artık nasıl ikna ederim bu kötü tecrübeden sonra onu da bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir müddet babasında kalsın???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam kalmaz, babası da yapmaz bunu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olsun, göndermesen bile, tehdit et!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam Ankara için psikiyatrist tavsiyeniz var mı? Beni bu evde istemiyorsunuz diye daha kötü olmaz mı durumlar hocam, çok üzülüyorum hem kızıma hem eşime diğer çocuklara,kendinpsikolojime, huzur yok hocam evimizde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|