Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Allerjik rinit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Allerjik rinit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tna05omr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tna05omr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Allerjik rinit
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 07:35
Hocam gećmeyen geniz akıntım vardi 43 yaşındayım yazmitim dediklerini uyguladım bu arada 3 yıldır ürtikerim var son 5 6 aydır azmisti iyice kasinip sisiyorum bazen uyurken bile kaşınıyor şişiyor uyaniyorum rufafin yada alrset içiyorum yada kolonya falan bazen rahatlarıyor hemen gecerse kaşıntı  sanredip bekliyorum 10 15 fakika üniverste hastanesine allerji bölümüne gittim histamine 7x7 çıktı baska bise cikmadı kasınsanda kasınmasanda 6 ay hergun allerset ic günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi ben hergün kasinmiyorum 4 taneyi nasıl ayarlayım neye göre dedim çemkirdi bana. Hocam sinüzit filmi cekindim sinüzit yok dedi ama akıntı o kadar cokki boğazım giciklaniyor surekli öksurup bogazimi temizliyorum kriz gibi tutuyor altıma kaçıracak kadar çok tutuyor nefesim kokuyor dişçiye gittim bişe yok  kbb allerjik rinit dedi n.cort  2 kutu cinetix400 pulmorest fort lorclast verdi ilaç içmeyi cocuklarımada kendimede sizin sayenizde yasaklamış gibiyiz sıcak kompreste yapıyorum yüzüme illadinde
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 09:08
Barsak solucanı olabilir.
Andazol tab. 200, bir seferlik 2 tablet alın, 3 hafta sonra tekrar alın. 
2 günde belli olur, sonucu yazın.
Yukarı Dön
tna05omr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tna05omr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 15:49
Hocam gaita bakıldı ayrıca kilkurdu içinde sabah uyandıgında yapılan test yapıldı onlarda negatif çıktı.Allerji bölümü kan tahlili yapmıştı  bu degerler çok yüksek çıkmıştı dahiliyeye gönderdi boyun ultrasonu istedi dahiliye sonuçta hersey normal doppler bakıda bez kanlanmalarıbilateral artmıştır.triodir?nodül saptanmadı. Cikan sonuclarsa tsh.0.23 tiroid peraksidoz antikor anti tpo 217 çıktı tiroglobulin 185 çıktı immün kompleks ige 309 çıktı. HOCAM YİNEDE ANDAZOLU ICEYIMMI ELLERINIZDEN ÖPÜYORUM HAKKINIZI HELAL EDIN
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 19:28
İçirin. Türkiye'de parazit bakmasını bilen doktor kaldımı ki?? 
Yukarı Dön
tna05omr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tna05omr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 20:56
Hocam allerji bölümünün yaptığı 100 çıkması gereken degerler 300 çiktıya ona birşey demediniz normalmi o değerler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 23:44
Allerji doktorlarının hiçbir dediklerine inanmam.
Yukarı Dön
tna05omr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tna05omr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2024 Saat 09:44
Hocam andazolu 2 tablet alın 3 hafta sonra tekrar alın dedinizya 43 yaşındayım 2 tablet.dediginiz 2 kutu ilacı tek seferde iç 3 hafta sonra 2 kutu dahamı iç diyorsun hocam bide bu cigneme tabletiydi ben 7 8 yasindayken hala cigneme tabletiyse toz haline getirip suyla yutsam olurmu kucukken çok.verirdi doktor kilkurdundqn dolayı çok cektim ven cocukken popomdan annem o kurdu alana kadar kaşınır sürekli karnım agrir şerit falan düşürmüştüm ben tenya 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2024 Saat 10:57
Andazol tablet 200 ise, iki tane.
Andazol tab 400 ise; 1 tablet alınacak.. Tablet ne demek???   Hap demek:..... Kutu demek değil!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.