Allerjik rinit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tna05omr
Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2024 Saat 07:35 |
Hocam gećmeyen geniz akıntım vardi 43 yaşındayım yazmitim dediklerini uyguladım bu arada 3 yıldır ürtikerim var son 5 6 aydır azmisti iyice kasinip sisiyorum bazen uyurken bile kaşınıyor şişiyor uyaniyorum rufafin yada alrset içiyorum yada kolonya falan bazen rahatlarıyor hemen gecerse kaşıntı sanredip bekliyorum 10 15 fakika üniverste hastanesine allerji bölümüne gittim histamine 7x7 çıktı baska bise cikmadı kasınsanda kasınmasanda 6 ay hergun allerset ic günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi ben hergün kasinmiyorum 4 taneyi nasıl ayarlayım neye göre dedim çemkirdi bana. Hocam sinüzit filmi cekindim sinüzit yok dedi ama akıntı o kadar cokki boğazım giciklaniyor surekli öksurup bogazimi temizliyorum kriz gibi tutuyor altıma kaçıracak kadar çok tutuyor nefesim kokuyor dişçiye gittim bişe yok kbb allerjik rinit dedi n.cort 2 kutu cinetix400 pulmorest fort lorclast verdi ilaç içmeyi cocuklarımada kendimede sizin sayenizde yasaklamış gibiyiz sıcak kompreste yapıyorum yüzüme illadinde
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Barsak solucanı olabilir.
Andazol tab. 200, bir seferlik 2 tablet alın, 3 hafta sonra tekrar alın. 2 günde belli olur, sonucu yazın.
|
|
tna05omr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam gaita bakıldı ayrıca kilkurdu içinde sabah uyandıgında yapılan test yapıldı onlarda negatif çıktı.Allerji bölümü kan tahlili yapmıştı bu degerler çok yüksek çıkmıştı dahiliyeye gönderdi boyun ultrasonu istedi dahiliye sonuçta hersey normal doppler bakıda bez kanlanmalarıbilateral artmıştır.triodir?nodül saptanmadı. Cikan sonuclarsa tsh.0.23 tiroid peraksidoz antikor anti tpo 217 çıktı tiroglobulin 185 çıktı immün kompleks ige 309 çıktı. HOCAM YİNEDE ANDAZOLU ICEYIMMI ELLERINIZDEN ÖPÜYORUM HAKKINIZI HELAL EDIN
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
İçirin. Türkiye'de parazit bakmasını bilen doktor kaldımı ki??
|
|
tna05omr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam allerji bölümünün yaptığı 100 çıkması gereken degerler 300 çiktıya ona birşey demediniz normalmi o değerler
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Allerji doktorlarının hiçbir dediklerine inanmam.
|
|
tna05omr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam andazolu 2 tablet alın 3 hafta sonra tekrar alın dedinizya 43 yaşındayım 2 tablet.dediginiz 2 kutu ilacı tek seferde iç 3 hafta sonra 2 kutu dahamı iç diyorsun hocam bide bu cigneme tabletiydi ben 7 8 yasindayken hala cigneme tabletiyse toz haline getirip suyla yutsam olurmu kucukken çok.verirdi doktor kilkurdundqn dolayı çok cektim ven cocukken popomdan annem o kurdu alana kadar kaşınır sürekli karnım agrir şerit falan düşürmüştüm ben tenya
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Andazol tablet 200 ise, iki tane.
Andazol tab 400 ise; 1 tablet alınacak.. Tablet ne demek??? Hap demek:..... Kutu demek değil!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|