D vit |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
NagihanKY
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok haklısınız hocam. Buna şahit olmak ülkem adına beni çok üzse de; okumaktan, bilgilenmekten başka çaremiz yok.
|
|
NagihanKY
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
|
Hocam sonuçları sizinle de paylaşayım. Hgb düşük görünüyor ama bide siz yorumlar mısınız? Erkek, 3 yaşında.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Anemi filan YOK! Cahil laboratuvar, 3 yaş çocuğu Hgb değerinin yanına "Erişkin Referans Aralıklarını" yazmış.
Bu gibi PUŞT laboratuvarlara hadlerini bildirin. Yoksa bunların düzelecekleri filan yok. Ayrıca da; D vitamin seviyesi çok düşük!! Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 içirin ve Nisan ayında tekrar D vitamin baktırıp bana yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ara 2024 Saat 22:59 |
|
NagihanKY
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
|
Anemi için takviye edici gıda verdi hocam ama almadım zaten. Kırmızı et pek yemiyor biraz et yemesini desteklerim diye düşündüm.
Hocam benim bir kaynaktan bulduğum değerlerde 1-6 yaş hgb değeri 9.5-14.1 Doğru mudur hocam? Burdaki paylaşımlara baktım ama çocuklar için kan sayımı değerlerini bulamadım öyle bir başlık var ama girilen link açılmıyor. Benim yararlandığım tablo bu hocam
Düzenleyen NagihanKY - 05 Ara 2024 Saat 17:43 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Önemsiz farklarla doğru.
Koyduğunuz iyi olmuş. Görüldüğü gibi; hem yaşa göre, hem cinsiyete göre farklı değerler var! Ama ne gam!! Bunlar Türk doktorlarını hiç ırgalamaz. Onlar mevcut soygun düzeninden çok memnunlar! Bu değerli tablo "Dvit" başlığı altında olduğu için, üyeler tarfından bulmaları zor olacağı için; " YAŞA GÖRE KAN DEĞERLERİ" başlığı altında yeniden kopyalayıp sayfaya koydum.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2024 Saat 19:24 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|