|
ASTA/ ALT REFERANS DIŞI DEĞERLER |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mersii ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2024 Saat 00:45 |
Hocam merhabalar, Aşağıda yazdığım tahlil sonuçları hakkında yorumunuzu rica ederim. Forumunuzu sürekli okuyorum . Özellikle kan değerleri ( ASTA-ALT) fazla sonuç bulamadım. Kızımın referans dışı değerlerini yazdım bi sıkıntı var mı hocam asta , alt hep yüksek çıkmış. Engin bilgilerinizi rica ederim . 45günlükken ; POTASTUM - 5.95 SODYUM - 134 ALT- 61.4 ASTA -126.9 KERATİNİN- 0.22 ÜRE-9.1 LYM- 77.8 PLT- 540 PCT-0.509 NEU- 0.90/ 10L 1,5 yaşında iken ; ASTA- 44 ALTA- 23 ÜRE- 9.2 MCV-74.5 NEU - 1.85 10 9/L MONO- 13.1 MCH - 25.4 LYM- 53.8 HCT- 36.0 NEU-31.0 ÜRE-9.2
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocuklardaki; ALT ve AST değerleri erişkinlerden farklıdır.
Türkiye'deki laboratuvarlar "keriz" oldukları için, 45 günlük bebeğin kan değerleri yanına, erişkin referans aralıklarını yazarlar! Bu sahtekarlara kanıp da iş yapmayın. Ayrıca da; 45 günlük bir bebekten NİYE KAN ALINIYOR??? BUNLAR TAMAMEN KÖTÜ NİYET!! Doktor laboratuvarlara hiç gerek olmadığı halde; haybeden hasta yollar, laboratuvar da erişkin "Referans Aralıklarını" kullanarak, doktora geri-pası gönderir. Bu şekilde; aileler, veya devlet, veya sigorta dolandırılır. Siz "yeni doğan çetesinin" sadece bir tane olduğunu mu sanıyorsunuz?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|