|
Tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EvrenSeyma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EvrenSeyma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2025 Saat 13:23 |
Merhaba Kadir bey, 5 yaş 25 kg 120 cm oğlumun D vitaminine baktırmak için eğitim ve araştırma hastanesine gittim orda D vitaminine baktırmak istiyorum dedim önce bi bana güldüler nedense sonra bakalım dediler, her sene vitamin değerine baktırdığımı belirttim. Grip aşısı da yaptırmak istiyorum ama şuan hasta bir sorun olur mu dedim evet iyileşmesi gerekiyor grip aşısını kesinlikle öneriyorum dedi doktor hanım, bende 1 aydır öksürük burun akıntısı var 6 aydır da ara ara öksürüğü var iyileştiğine nasıl emin olacağım dedim sırtını bi dinleyelim dedi. Yanındaki asistanı sırtını dinledi pnomoni mi yok yok astım dediler (küf ve polenden dolayı alerjik astım teşhisi ve raporlu ilacı var ilaçları 1 aydır kullanmıyorum) ben astımla pronomi sesinin farklı olduğunu sanıyordum nasıl ikilemde kaldılar anlayamadım, röntgen çektirelim dediler bende geçen hafta başka bir doktor dinledi sorun yok ilaç kullanmasına da gerek yok antibiyotik vermek istemiyorum dedi ( sorun yok diyen doktorumuz her zaman ilaç kullanmaktan sakınan genelde bal yemesini öneren genç bir hanımefendiydi, kendisini geç keşfettim ama bu hafta başka şehire tayin istedi ve gitti malesef) biz yine de crp sine ve filme bakalım dediler ve ben sadece kan verdirdim çünkü biliyorum ki zatürre olmuş diyip bir sürü ilaç verecekti. Oğlumun hırıltısı yok,ateşi yok, solunum dk da 22, dili pembe sadece tam 1 aydır burun tıkanıklığı,yeşil akıntı ve yoğun balgamlı uzamış öksürüğü var bir de dün akşam göğsüm ağrıdı dedi. Coldmix kullanamıyorum öksürüğünü daha çok artırıyor bal ve sürekli su veriyorum bir de burnunu açıyorum sürekli. D vitamini için gittim bir sürü tahlil yapmışlar yarın gel bakalım dediler ama gitmedim çünkü sadece vitamine baktırmak istediğimi belirtmiştim, sistem sonuçların hepsini referans dışı işaretlemiş onu da anlayamadım, sizinle paylaşıyorum değerli yorumunuz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
EvrenSeyma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EvrenSeyma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tam soytarı şarlatanlar!
1- Zatürre (Pnömoni) ile hiç alakası yok! 2- Türk çocuk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler!!! Bu sahtekarlar, her öksürene ya Astım derler, ya da Zatürre. Arada bir o kadın doktor gibi namuslu ve bilgili doktorlar çıkabiliyor. Bunlara rastladığınızda, kıymetini bilin. 3- Antibiyotik:Gerekmez. Anemi:Yok. Kan hastalığı:Yok D vitamini düşük. 2 ampul Dvit3 alın ve 1 ay ara ile içirin. Aralık ayında tekrar ülçtürüp, bana yazın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eyl 2025 Saat 09:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EvrenSeyma
Çok teşekkür ederim.
Düzenleyen EvrenSeyma - 24 Eyl 2025 Saat 21:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|