|
Burunda mukus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 04:50 |
Hocam merhabalar öncelikle nasılsınız,hocam yazılarınızı okudum ama buna bişey bulamadım gecen haftalarda oğlum grıp atlatmıstı ama hala ses kısıklıgı geçmedi bırde burnu gündüz çok akmıyor ama gece seffaf ve yeşilimsi mukus doluyor ateş yok bu mukus olusumu canımı sıkıyor geçmek bilmedi kreşe gidiyor dil pembe ağzı kokmuyor ama acık kalırsa kokuyor gece ne yapmam lazım illiadin sprey ve deniz suyuyla acmaya çalısıyorum açılıyor ama gerı mukus doluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerin tedavileri yoktur. Süreleri dolunca kendiliğinden iyileşirler.
Sıcak su buharı uygulayın. Yastığına ColdMix damlatın. Grip başladığında, "su gibi" olan akıntı, sona dogru koyulaşır (Bally kıvamı alır) önce yeşil, sonra sarı renk alarak iyileşir. Yeşil olmasi Türk doktorlarının zannettikleri gibi, "bakteriel" olduğuğunu GÖSTERMEZ.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|