Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kilo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
3 gonca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 gonca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kilo
    Gönderim Zamanı: 8 Saat 4 Dakika önce Saat 09:44
Iyi gunler Kadir bey.  20 yasinda oglum. Çok zayif 53 kilo 186 cm boyu var. 2 ayda bir 1 unute kan bosaltimi yapiliyo. 8 aydan beri.(genetik bi durum dedi doktor babanin kanida yuksek fakat biz  gecen yil okulda cok sitrese girdi dersler sonucu aşıri yükseldi.) Size daha oncede yazmistim.
Benim sorum hocam oglum yeme ve uyku sorunu vsr. Psikiyatriye gotüremiyorum.Gitmiyo  lise doneminden beri  yeme ve uyku sorunumuz var. Uyuyamiyo sabah 4 lere 5 lerekadar. Acaba bize sipraktinin faydasi olur mu? Bu yaşta ne kadar doz kullanmalıyız?
Yada sizin bize onereceginiz başka birsey var mi?
Cok çaresizim hocam durumu psikiyatrilik ama goturemiyorum . Cocuk degilki elinden tutup zorla götüreyim. Yardımci olursaniz cok sevinirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 15 Dakika önce Saat 10:33
Sipraktin şurup, günde:2x1 ölçek verebilirsiniz. 1 hafta verin, 1 hafta vermeyin.
Aşırı uyku yaparsa, vermeyin. 
Günde en az 600ml süt/sütlü gıda aldığından emin olun. 
(100gram beyaz peynir= 500ml süt. Kaşar ve Gravyerler daha fazla kalsiyum ihtiva ederler.)

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 11 Dakika önce Saat 10:37
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.