Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3.5 yasinda ve soz dinletemiyoruz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3.5 yasinda ve soz dinletemiyoruz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Derin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: 3.5 yasinda ve soz dinletemiyoruz
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 23:09
Doktorumuza bir sorum var,
benim 3.5 yasinda bir oglum var, donem donem cok zor gunler geciriyoruz, gecen yil ozel bir yere yazdirdim, haftada 1-2 gun 2-3 saat gidip baska yasiti cocuklarla aktiviteler yapsin diye, maalesef olmadi, cok agladi 1 ay denedik, geri aldik.
Aksamlari esim eve gelince degisiyor, agresif oluyor, vurmaya calisiyor, bize cevap veriyor, sabirli olmamamiza ragmen, her insan gibi sabirin tukendigi bir an oluyor, ama hic bir sey yatma saatine gelene kadar onu degistirmiyor, ve her aksam aynisi...
Lutfen bana ne onerirsiniz, bir doktora mi gitsek?
1 yil sonra okula baslayacak, o zaman ne olacak??
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2008 Saat 17:50
bu yıl herhangi bir okula günde 1*2 saat göndermeyi denediniz mi. geçen yıl erken olabilir ancak bu yıl daha fazla uyum sağlayabilir. sadece eşinizin yanında agresif olması eşinizle ilgili bir süreç olabilir. ona karşı olmasa bile genel anlamda sabırsız sinirli davranıyorsa çocuğunuz onu taklit edebilir. bir pedagoga giderseniz oğlunuzu görme ve değerlendirme fırstı da doğmuş olacaktır.
özlem
Yukarı Dön
Derin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2008 Saat 23:34
Sayin Doktor,
cevabiniz icin cok tesekur ederim, en azindan bizi yonlendirdiniz, tavsiylerinizi gerceklestirecegiz...
tekrar mersi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.