|
3 .5 yaş troid |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 3 .5 yaş troidGönderim Zamanı: 08 Tem 2026 Saat 13:21 |
|
Hocam kızım 104 cm 14.8 kiloda 3.5 yasında. Hocam genel bir tahlil yaptırayım dedim ve tsh yüksek çıktı 0.79- 5.85 aralığında bizim ki 8.32 çıktı. Şimdi tekrar başka hastaneye gideyim dedim belki yanlışlık var ne yapmam lazım Hocam nereye gidebilirim bende de troid alınmıştır yok yani ameliyat oldum ilaç kullanıyorum genetik mi oldu. Ama çok küçük böyle olur mu bana bir yol gösterir misiniz rica etsem. Argivit clasic kullanıyorum bayadır acaba o yükseltmiş olabilir mi hocam.
Düzenleyen melmus - 08 Tem 2026 Saat 14:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2026 Saat 18:44 |
|
Böyle Türk doktor zırvası ilaçları kullanırsanız, olacağı budur!.
1- Bu ilaç; L-arginin ihtiva eder ve son derecede kısıtlı durumlarda doktor takibi altında kullanılır. 2- Ayrıca: İyot mineralleri içerir. Hiçbir hastama kullanmadığım ve kullanmıyacağım bir "ürün"...
|
|
![]() |
|
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:14 |
|
Hocam başka yerde gidip baktırdım değer normal çıktı orada neden öyle çıktı anlamadım ilacı da çöpe attım hocam daha kullanmam. Orada yanlış çıkmıştır dimi hocam sonuç. Ultrason vs de temiz başka yerde hep tsh hep anti tpo hemde t4 baktırdım normal cıktılar
Düzenleyen melmus - Dün Saat 11:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:23 |
|
1- Ya doktor-laboratuvar "işbirliği" yapıyordur ve kalem oynatılmıştır!
2- Ya da; laboratuvar hatalı iş yapıyordur. Her sabah "kalibrasyon" yapılmıyorsa, normaldir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|