|
Grip kulak ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SnmRyyn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip kulak ağrısıGönderim Zamanı: 31 Ağu 2026 Saat 17:07 |
|
Merhaba hocam kızım 3 yaş 4 aylık 98 cm 13 kilo 5 gün önce hapşırıkla burun akıntısı başladı sonra öksürük eklendi peşinden kulağının ağrıdığını söyleyince hemen iliadin damla başladım her iki kulağınında acıdını söylüyo el değdirmiyo bianda çığlık atarak ağlıyo ateşde eklendi hocam iliadin yeterli gelirmi bactrim kullanmaya gerek varmı dün çok ağladı evde dolven vardı verdimyanlışmı yaptım bilmiyorum ama ilaçda içmiyo bişeylere karıştırdım anlıyo zar zor biseferlik içirdim hemen kendine geldi yemek yedi oyun oynadı kulağının acıdığınıda ilk günlere göre daha az söylemeye başladı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2026 Saat 23:19 |
|
1 günde iyileşse bile, İliadin'i 5 gün aynı şekilde uygulayın.
Bactrim gerekmez.
|
|
![]() |
|
SnmRyyn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2026 Saat 04:29 |
|
Hocam merhaba geçen gün sormuştum kızım grip kulağı ağrıyo diye iliadinle geçti galiba daha ani ağlamaları yok kulağım acıyo demiyo ama öksürüyo çok arttı balgamlı öksürüp sonunda kusuyo hep balgam kusmaktan korktuğu için öksürüğünü tutmaya çalışıyo ateşi hala devam ediyo gece uykusundan öksürükle uyandı sanki krup öksüğü gibi havlar tarzdaydı yine çok öksürdü kusdu biraz tamamen balgam çıktı krupmu acaba diyerek buzluğu açıp biraz beklettim karşısında tekrar uyudu nefesinde hırıltı yok burnu tıkalı onun sesi nefesı tıkalı değil yinede krup olabilirmi bu birinci sorum
2.sorum verem aşı yeri sanki sinek ısırmış gibi kabarmış etrafı kızarık neden öyle olmuş olabilir hocam neyapmam lazım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2026 Saat 08:49 |
|
Olup-olmamasının hiçbir önemi yok.
Krup'da virüs enfeksiyonudur. Eskiden Hemofilus influenza bakterisi de yapardı ama, HiB aşısı çıktığından beri görülmüyor. Grip için anlattıklarımı uygulayın. BCG aşı izi üstüne bir defalık Batticon sürün.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|