sayın hocam.. kızım 6 yaşında ve 3.5 yaşında kawasaki geçirdi.. yıllık kontrole düştük.. sekel yok görünüyor.. 2 yılda bir genel kontrol anlamında kapsamlı kan tahlili yaptırıyorum ve bu kez trombosit sayısı388 bin çıkmış.. üst sınıra 400 yazmışlar.MPV de10.6 buda sınıra çok yakın.. birde SGOT(AST)=40/SGPT(ALT)=22 idi üst sınıra pek yakın tersine kreatinin düşük =0.30 monositlerse az yüksek 8.5 çıktıhafif bir üsye sonrası (20 gün önce)inatçı öksürüğümüz var ve bizim tedavi ile devam ediyorum.. LOKOSİT SAYISI=9.6...son olarak sedimantasyon hızı(ESR)14 mm ile normal değer üstü.. KENDİ KENDİMİZE ENDİŞE EETTİK.. BU DEĞERLERİ ETKİLEYECEK İLAÇ KULLANIMMIZ YOK.. BİZ SİZİ TANIYIP İLAÇLARDAN KURTULDUK.. SADECE her akşan onceair emme tablet alıyor allerji ve rinit yüzünden 1.5 yıldır.. faydasını gördüğümüze inandığımız için.. NE OLUR HOCAM BU TAHLİL SONUÇLARINI BİR DEĞERLENDİRİMİSİNİZ.. Normal görünenleri yazmadım ama başka değer sorarsanız hemen yazarım.. sevgi-saygı ve SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMLE..