|
Tsh |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2023 Saat 00:04 |
https://www.hizliresim.com/mts3f3u
Hocam 6. 5 aylık bebeğimin troid değerimi yorumlar mısınız? doğduğunda sarılık olmusdu o zaman TSH değeri biraz yüksek cikiyodu ben de ilerde tahlil yaptırıp bakarım dedim bugün çıktı sonuç çok korkuyorum hocam
Düzenleyen Zeynep33 - 23 Mar 2023 Saat 00:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diye ONCE bana sormazsiniz kI???
Bilmiyormusunuz, Turk cocuk doktorlarinin ne kadar salak ve cahil olduklarini?? Turk doktorlari 6 aylik bir bebegin Tiroid degerlerinin eriskinlerden farkli oldugunu bile bilemeyecek kadar cahillerdir. TSH: 0-4 gun: 1.0-38.9mIU/L 5ay-20 yas: 0.7-6.4mIU/L T4: (microg/dl) 1-3 gun: 3.2-19.9 1-12 ay: 6.1-14.9 Bosuna bu cahillerin lafi ile isler yapmayin. Eski cevaplari okuyun, bu sahtekarligin ne kadar yaygin oldugunu gorursunuz. Tabii, bu sahtekarlik cetesinin diger uyesi de, sizin cocugunuzun raporuna, eriskin referans araliklarini yazan assagilik Laboratuvar! |
|
![]() |
|
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam peki yetişkin referans aralığı Max kaç oluyo bu durumda 6.4 mIU/L mi? Yoksa 5.5 mIU/ L mi hocam?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de birim olarak mIU/L=uIU/mL diyebilirmiyiz?
Bizim kan tahlilinde 5.94 uIU/mL olarak verilmiş de sizin dediğiniz 6.4 mIU/L cinsinden ya o iki birim de aynı şey mi demek?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Eriskinler icin ust sinir: 5.0mIU/L dir. Bazi yerlerde, 5.5 olabiliyor.
2- Turk doktorlari hicbir konuyu tam olarak bilmezler. d= desi c= santi m= mili u= mikro n= nano p= piko f= femto 1mili (m) = 100 mikro (u)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Mar 2023 Saat 18:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|