|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuba ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2010 Saat 17:54 |
ıyı gunler begüm hanım.
cep telefon aldık 1 yılı dolmadı , fakat bu süre içinde 5 kez bozuldu. sureklı tamıre gıttı. en son gidişide 30 iş gununu aştı.bızde ücretını gerı ıstedık,degışım kabul etmedık ürünle ılgılı. 90 gundur serviste.tüketıcı haklarına gıttık.,onlardan bır netıce alamayınca mahkemeye gıttık,mahkeme telefonun ücretı ıle bırlıkte bu bekleme suresının faızını istedı kvk dan
bugun bızı n.kia nın avukatı aradı.gelın anlaşalım dedı.tel ücretını bıze ödemeyı kabul ettıgın söyledı.
sizce kabul edelımmı. bır tanıdık etmeyın dedı.çunku bu suredekı faız de çok tutar dedı.bızım lehimize yanı. bız bu faiz ne kadar tutar bılmıyoruz. bıze bu konuda bır fıkır verebılırmızsınz teişekkur ederım
tel 90 gundur serviste buutun evrak faturalar hem elımde hem mahkemede
|
|
![]() |
|
begümtekin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() |
Merhabalar
Anlaşıp anlaşmamak elbetteki sizin insiyatifinizde. Bir miktar faiz lehinize işleyecektir ama dava dosyasını görmeden bu miktarı bilemem. Dava lehinizde devam ediyorsa anlaşmayabilirsiniz. Ancak anlaşma durumunda da dava süreciyle vakit kaybetmemiş olursunuz. Tamamen sizin takdiriniz. |
|
![]() |
|
tuba ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
bızı 6 aydır oyalıyolar.telefonsuz kaldık. tuketıcı hakkı yardım cı olmayınca mahkemeye verdık.çunku fırma ılgılenmedı.oyaladı bızı.yok parça gelecek yok yolda dedıler.3 ay böyle geçtı.ama hiç bişey yok ortada.
mahkemeye ilk gidilecek.dava ettık ama duruşma ilk olacak.lehımızemi degılmı bılmıyoruz ama avukat sız haklısınız demiş eşime.30 iş gününü aştıkları için.
karşı tarafın avukatıda sureklı arıyor.yenı tel verelım dıyolar.ama tedavülden kalkmış ürtün teklıf edıyolar.yada fatura bedelını ödeyelım dıyolar.yanlız dava etmeden önce biz bunu talep ettık kabul etmemişlerdı.
neden dava edınce kabul ettıler.bu yuzden tereddut ettık kabul etmedık.... bır bılgınız varmı acaba uzde nekadar işler onların aleyhıne ve ayrıca dava edınce bu kadar üstümüze düşmelerı,davayı çekın demelerı bızım lehımıze olmasındanmı?
çok uzun oldu ıyı gunler dılerım.
|
|
![]() |
|
devrimatilkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() |
ALO 175 var birde http://www.tuketicimerkezi.org/haberdetay.php?id=96 adlı adres...belki yardımcı olurlar size...sevgiler.
|
|
canım kızım 2005, devrim 1977, hüseyin 1969
|
|
![]() |
|
![]() |
teşekkur ederım canım.oraya da danıştım ama tam netıce alamadım.bırı anlaş dıyor ötekı anlaşma.
ben de anlayamadım.
![]() |
|
![]() |
|
begümtekin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() |
Merhabalar
Daha önce de belirttiğim gibi anlaşıp anlaşmamak insiyatifinizdedir. Bu konuda fikir beyan etmem doğru olmaz. Faiz hesabına gelince dava dileköenizde belirttiiniz oranı bilmemekle beraber yasal faiz oranı olan yıllık % 9 luk faiz oranı işler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|