|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bilmelmuhtem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Konum: United Kingdom Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilmelmuhtem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 05:23 |
Hocam bu nedir sizce? Butun arsivinizi okudum tukuruk kisti tek yakin cevap gibi geldi. Bebek 3 aylik 7100gr dogar dogmaz antibiyotik aldi ben de 3 hafta kullandim sonrasinda. Burda doktor candida albicans dedi 1 haftadir nstatyn kullaniyoruz cocuk hala emmek istemiyor. Bugun tekrar gittik senin memene de krem lazimdi dedi ilaci tekrar verdi. Ki gercekten meme ucunda cekilme gibi aci var 2 gundur. Ben artik dusunmekten cok yoruldum. Cocuk emse umrumda degil ama uykulu hali disinda emmiyor. Bu dis etindeki iki beyaz nokta da ayri hikaye.. <a href="https://hizliresim.com/y02jYn"> ![]() Düzenleyen Bilmelmuhtem - 10 Oca 2018 Saat 05:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117902 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar APTAL bir doktoru, nereden buldunuz??? 1- Dogar dogmaz ne antibiyotigi??? 2- Antibiyotik kullandiginiz icin, bebegin bagisiklik sistemini alt-ust ettiniz, tabiiki MANTAR (Candida) yerlesir!!! Bu Allahin aptali doktor tam bir sahtekar.. Once hasta ediyor, sonra tedavi ediyor.. 3- O resimdeki olusumlarin hicbir onemi yok.. Dis etindekiler; Ebstein Pearl denilen olusumlardir, bebeklerde olur ve kendiliginden kaybolurlar.. Bu salak doktordan uzak durun.. Tabiiki cocuktaki Candida sizin meme ucunuza da yerlesir.. Sizi de KASTEN hasta yapti!!! Meme uclarina, mantar kremini, her meme emisten SONRA surun ve meme vereceginiz zaman da SAKIN silmeyin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Oca 2018 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
Bilmelmuhtem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Konum: United Kingdom Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilmelmuhtem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler hocam.
Londrada yasiyorum ben dogumum sirasinda 12 saat suyumu patlatip hicbirsey yapmadan beklettiler sonunda da ben enfeksiyon kaptim cocuk da atesli dogdu 38.4 Hemen antibiyotik tedavisi uyguladilar damardan verildi 1 defa ve devam etmediler. Genel olarak bir sorunumuz olmadi dogumdan sonra ama bu ara emmemesi beni tuketiyor. Umarim dediginiz gibi kaybolur gider beyazliklar. Cok tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|