|
Tükürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nazokerem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2021 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazokerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 May 2023 Saat 20:44 |
Merhaba hocam. Oğlum 6 buçuk yaşında. Şu anda grip atlatıyor. Gribin üçüncü günü. Öksürük, ateş, baş ağrısı var. Ateş düşürücü vermiyorum. Ağrısı için bir kere novalgin verdim. Limon bal reddediyor. Hırıltısi var ne buhar ne banyo istiyor. Zaten genelde gripleri böyle anlatıyoruz. Bizim problemimiz bu defa farkli hocam. Bugün sabahtan beri tükürüğümü yutamiyorum diyor. Boğaz ağrısı yok. Nasıl yutamiyorsun diye soruyorum tükürük yok diyor. Devamlı yutkunuyor tükürük getirmek için. Ancak ağzından gelen seslere bakınca tükürük varmış gibi şap şap ses geliyor. Sabahtan beri bunun için bağırıp evi inletiyor. Hocam bu tükürük meselesi nedir? Neden böyle oluyor? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğaz ağrısını tam anlatamıyor; Tantum Verde Sprey deneyin.
|
|
![]() |
|
Nazokerem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2021 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazokerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|