| Yazar |    Konu Arama  Konu Seçenekleri | 

| Dilek77   Üye

Durum: Aktif Değil
 Puanlar: 18
 |  Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2009 Saat 18:36 | 

| 

|  ALPELLA Yazdı: 
 Canım umarım yardımcı olabiirim
 Benim eltimin 3 çocuğu var 2 düşük 2 de kürtajı  dr çok riskli 3. den sonra 4 sezeryanla doğum yapmak tüplerini bağlayacağız dedi ve bağladılar o kadar rahat ki korkusuzca yaşıyor 33 yaşında kendisi    eğer 4. yü düşünmüyorsan bağlat kurtul derim ben      | 
   Canim bende 32 yasimdayim...  Aynisini doktor banada dedi iste.. Baglamani oneririz dediler. risk dediler..  4.yu dusunmuyorum canim benim Allah olmayana versin dilerim..      3 cocuk yeter bize zaten ...  Korkusuzca yasiyor dimi, yani bosu bosuna korunma stresine girmeme gerek yok degil mi ????? | 

|  | 

| nuriyeugur   Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
 |  Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2009 Saat 18:49 | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Dilek77   Üye

|  Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2009 Saat 19:40 | 

| 

|  ezel Yazdı: 
 Benim görümcemde 3. çocuğundan sonra bağlattı ama istemiyordu artık 3. bile sürpriz olmuştu onlar için..
       | 
   CANIM gorumcen dogumdan sonra herhangi bir aci hissetmis mi acaba ??? Bir bilgin var mi ? Baglatma aci veriyor mu yani sonrasinda keske yazsan bana...  | 

|  | 

| münevver   Elmas Üye

forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
 |  Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2009 Saat 20:42 | 

| 
   ne acısı dilek yaa  ..bağlıyolar o kadar..acı duyulcak bişi yok..
    | 

| 
     haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
     | 

|  | 

| Elif Hansa   Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
 |  Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2009 Saat 20:50 | 

| 
   Benim annem sezeryanli, 3 kardesiz, ben sezeryanla olunca benden sonra gelenler de sezeryan olmak zorunda kalmis. 3.den sonra baglandi annemin. 6 sene once filan annem biraz babam biraz da diger kardeslerimin zoruyla doktora gitti bebek icin. O zaman 35-36 yasinda filandi. Cok zor demis doktor, hamile kalacak olsan bile bu yillar alabilir ama olmayabilir de... Ola ki bir daha istersen diye aklima geldi yazdim. S Saglikla sihhatle gelsin melegin... | 

|  | 

|  | 

| Dilek77   Üye

|  Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2009 Saat 02:48 | 

| 

|  sabrina Yazdı: 
 ne acısı dilek yaa
  ..bağlıyolar o kadar..acı duyulcak bişi yok.. | 
   sabrina ne bilim canim yaaaa ilkkez denemis olucam bunu..  hani baglandiktan sonra ve dogum sonrasi bir aci olurmu diye merak ediyorum..    sen de mi baglattin yoksa ???? | 

|  | 

| Dilek77   Üye

|  Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2009 Saat 02:50 | 

| 

|  Elif Hansa Yazdı: 

Benim annem sezeryanli, 3 kardesiz, ben sezeryanla olunca benden sonra gelenler de sezeryan olmak zorunda kalmis. 3.den sonra baglandi annemin. 6 sene once filan annem biraz babam biraz da diger kardeslerimin zoruyla doktora gitti bebek icin. O zaman 35-36 yasinda filandi. Cok zor demis doktor, hamile kalacak olsan bile bu yillar alabilir ama olmayabilir de... Ola ki bir daha istersen diye aklima geldi yazdim. S Saglikla sihhatle gelsin melegin... | 
     Canim cok tsk.ederim sagol guzel dileklerin icin ..    Demek annende 3. sezaryanda sonra baglatmis.  Ya dikkat ediyorum 3 sezaryanli tum Anneler baglatmis, cogunluk boyle nedense...  Biz zaten 4. bebek istemiyoruz 3 tane yeter Allahin izniyle cocuk buyutmek cok zor cunku yaaaa      Annene sorar misin, hemen ayaga kalkiyosun dimi, agrin falan olmuyor baglaninca ??? | 

|  | 

| Ziyaretçi   Misafir

|  Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2009 Saat 12:52 | 

|  | 

|  |