Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Şehnaz
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2011 Saat 21:54 |
canım korunma olarak kullandığın yöntemde önemli eğer ilaç içtiysen birkaç ay hamile kalmaman olabilir. Yalnız stres yapma doktorda birşey yok diyorsa yumurtlama döneminede denk gelmemiş olabilir 3 ay daha çok yeni bir dönem. Sıkıntı yapma bende arkadaşlara katılıyorum çok kısa bir süre sonra buraya HAMİLEYİM diye bir başlık açacaksın. Eğerki olmasada tıp çok ilerledi neler neler yapılıyor hiç canını sıkma. Allahın izniyle Dünyanın en güzel mesleğine senide dahil ederler hiç merak etme 
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
kekulebenzen
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 25 Ara 2011 Saat 01:39 |
merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim daha önce eşim istemedi ama 3 aydır ikimizde bebek istiyoruz ama olmuyo he ay ümitsizlik çekiyorum şırnakta olduğum için doktor imkanım da yok burada bendende dualarınızı esirgemeyin
|
 |
demet25
Üye
Puanlar: 102
|
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2011 Saat 08:36 |
ben üç yıl bekledim kucağıma bebeğimi alabilmek için üç ay hiç mesele değil bence kaç doktora gittik ne tahliller yapıldı hiç bir sorun yoktu ama olmadı bir türlü kısmet rabbim ne zaman uygun görürse hayırlısı ne zamansa o zaman veriyor hiç canınızı sıkmayın hemen ümitsizliğe kapılıp stres yapmayın stres en büyük düşman her konuda
|
 |
burak7
Altın Üye
Puanlar: 345
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2011 Saat 10:39 |
fındık Yazdı:
slm arkadaşlar 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz Allah daha nasip etmedi bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ama sonra Allah tan umut kesilmez diyorum doktora gittim hiç bi sorun yok dedi tüpler açık mı diye rahim filmi çekelim sonra gel dedi onu da erteledik sanırım eşimin de biraz hevesi kalmadı o da umutsuzluğa kapıldı hastaneye gitmeyi hep erteliyo duphaston kullanıyorum 3. ay bu ay da hamile kalmazsam kullanmıcam onu da...önerileriniz var mı bana biraz tavsiye de bulunur musunuz umuda ihtiyacım var:( |
hiç karamsar olma sana kardeimin hikayesini anlatayım. kardeşim 1,5 yıllık evli ve çok çocuk istiyordu. evliliğinin 6.ayında kontrole gittiler karı koca. kardeşim çok uygundu anne olmaya, ama eşinde ileri derece varikosel vardı ve sperm sayısı sadece 1 milyndu. bebek sahibi olmaları imkansız gibi birşeydi. kardeşim eşine çok iyi baktı, keçiboynuzu vb. bir sürü sperm arttırıcı karışımlar hazırladı. eşide itiraz etmeden uydu karısına. 1 aysonra varikosel amelyatı oldu bşzşm damat. iyileşme süreci en az 6 aymış o amelyattan sonra. bu arada ben hamile kaldım, kardeşim çok sevindi ama içi buruldu kendi adına. o anne olmayı çok istiyordu ve bu benim 2. hamileliğimdi... onun yanında bebekten ve hamileliğimde konuşamıyordum, onu üzmek istemiyordum. bir gün benim kanamam olunca kardeşimle beraber apar topar doktora gittik.. kardeim orada doktora kendi durumlarını anlattı. doktor. 1 milyon sperm çok düşük, amelyatla sperm sayısı 10 milyona çıkmaz, aşılama bile zor, tüp bebek yaptırmalısınız dedi.. iyice üzüntümüz arttı. ama allah büyük ve sadece onun dediği oluyor. doktorun moralimizi alt üst ettiğinin üzerinden sadece 1 ay geçmiştiki kardeşimin hamile olduğunu öğrenmiştik. işte allahın mucizesi. hiç bozma moralini yapman gerekeni yap, sabırlı ol, gerisini allaha bırak..hakkında hayırlısı olsun..
|
 |
ogrtm
Altın Üye
Puanlar: 0
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2011 Saat 10:49 |
burak7 Yazdı:
fındık Yazdı:
slm arkadaşlar 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz Allah daha nasip etmedi bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ama sonra Allah tan umut kesilmez diyorum doktora gittim hiç bi sorun yok dedi tüpler açık mı diye rahim filmi çekelim sonra gel dedi onu da erteledik sanırım eşimin de biraz hevesi kalmadı o da umutsuzluğa kapıldı hastaneye gitmeyi hep erteliyo duphaston kullanıyorum 3. ay bu ay da hamile kalmazsam kullanmıcam onu da...önerileriniz var mı bana biraz tavsiye de bulunur musunuz umuda ihtiyacım var:( |
hiç karamsar olma sana kardeimin hikayesini anlatayım. kardeşim 1,5 yıllık evli ve çok çocuk istiyordu. evliliğinin 6.ayında kontrole gittiler karı koca. kardeşim çok uygundu anne olmaya, ama eşinde ileri derece varikosel vardı ve sperm sayısı sadece 1 milyndu. bebek sahibi olmaları imkansız gibi birşeydi. kardeşim eşine çok iyi baktı, keçiboynuzu vb. bir sürü sperm arttırıcı karışımlar hazırladı. eşide itiraz etmeden uydu karısına. 1 aysonra varikosel amelyatı oldu bşzşm damat. iyileşme süreci en az 6 aymış o amelyattan sonra. bu arada ben hamile kaldım, kardeşim çok sevindi ama içi buruldu kendi adına. o anne olmayı çok istiyordu ve bu benim 2. hamileliğimdi... onun yanında bebekten ve hamileliğimde konuşamıyordum, onu üzmek istemiyordum. bir gün benim kanamam olunca kardeşimle beraber apar topar doktora gittik.. kardeim orada doktora kendi durumlarını anlattı. doktor. 1 milyon sperm çok düşük, amelyatla sperm sayısı 10 milyona çıkmaz, aşılama bile zor, tüp bebek yaptırmalısınız dedi.. iyice üzüntümüz arttı. ama allah büyük ve sadece onun dediği oluyor. doktorun moralimizi alt üst ettiğinin üzerinden sadece 1 ay geçmiştiki kardeşimin hamile olduğunu öğrenmiştik. işte allahın mucizesi. hiç bozma moralini yapman gerekeni yap, sabırlı ol, gerisini allaha bırak..hakkında hayırlısı olsun.. |
anlattığın olay okadar bizim yaşadıklarımıza benziyorki cnm sanki aynısı
|
 |
meleğim
Katılımcı Üye
Puanlar: 327
|
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2011 Saat 12:46 |
canım sakın moralini bozup strese girme .rabbim uygun gördüğü zaman olur benim ablanmında olmadı 2 sene neler yaptılar tam aşılama olucaktı ki hamile kaldı .stres yaparsanız olmuyo.senin daha çok yeni birde bizim bi tanıdığın 10 sene olmuyodu aşılama tüp bebk 2-3 kere denediler olmadı artık pes etmişlerdi evlat edineceklerdi kendilerini, rahat bıraktılar tam 10 sene sonra kendi kendine oldu h,ç bi,ieye gerek kalmadan .zaten uzun süre korunduktan sonra hemen bırakınca olmuyormuş sen gönlünü ferah tut .moral çok önemli
|
http://lilypie.com]  [/url]
|
 |