Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Üst dişte beyazlık ( leke)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Üst dişte beyazlık ( leke)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5690
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı peperutka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Üst dişte beyazlık ( leke)
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 02:44
 İyi geceler doktor bey
Oğlum 2018 li üst dişinin diş etine yakın bir kaç üst dişin de beyaz leke farkettim bunlar cogalir mi ya da dış kırılmasına sebep olurmu
Yada farklı bir renge döner mi dişçiye goturdum söylemedi ya da farketmedi

Nasıl geçer dişine düşünce darbe almış dedi sadece ama o  dişte morarma veya sallantı vs olmadı
Onerdiginiz florurlu diş ilacı mi renk değişikliği yaptı acaba ama hemen olamaz kullanmaya yeni basladik bu oluşan renk ilerde de 
Çıkacak olan kalıcı diste de renk degisikligi yapa mi nasıl geçer
Öneriniz benim için önemli teşekkürler 

Düzenleyen peperutka - 02 Ara 2022 Saat 02:47

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 02:53
Cocuk tirnaklarinda da bazen beyaz cizgiler olur. Bunlara bir sey yapilamaz. 
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı peperutka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 03:24
Pekii dişlere bir zararı var mı hocam 
Sevgiler 

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 06:40
Hicbir zarari yok. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.