|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DEFNEIRMAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2018 Saat 18:37 |
Hhocam 6.5 yasinda kizim 3 haftadir hasta once oksurukle basladi hafif ates oldu 5 gun iyiydi sonra yeniden ateslendi kan tahlili yaptirdim temizdi dolven disinda hicbir ilac vermedim bugun sabah yine 38.5 ates olunca doktora goturdum .bogaz kulturu yapti temiz cikti ust uste hasta olunca vucutta bazen mikrop olmasada savas devam eder tek doz kortizon verelim dedi.ates tamemen yok olurmuş .ben yaptirmadim size sormadan ..hocam oksuruk hala devam ediyor bu kadsr arka arkaya ates olunca korktum acikcasi..sizce ilaci vermelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118080 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!! Kortizon, hicbir mikrobu veya hastaligi yok edemez.. Sadece sizin hissetmenizi ONLER.. Vucut, bagisikligini ve vucudun hastaliklara karsi tepkilerini bastirir..Siz de; hadise iyilesti sanirsiniz.. Tam bir sahtekar ilacidir.. Turkiye'deki sahtekar doktorlar, bu sekilde "Hokkabazliklarla" halkin gozunu boyamayi marifet zannederler. Oksuruk, vucudun savunma mekanizlarindan biridir.. Yok eder, bastirirsaniz, oksuruk olmadigindan, mikroplar kolaylikla akcigerlere inerler. Zaten istenen de budur, 5-7 gun sonra, hiriltilarla tekrar doktora gidersiniz.. Doktor zaten sizi beklemektedir, hemen Astim tedavilerine baslayip, sizi soyarlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|