|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
urasardic ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı urasardic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 17:50 |
Merhaba Hocam,
Sizden bir konuda yardım rica ederim. 2 yaşında bir oğlum var 1,5 yaşındayken sol testisinin bazen yerinde olmadığını fark ettik ve bir üroloji doktoruna gittik. Hemen ameliyat olmalı dedi. Muayene etti yumurtayı indiriyorum bırakınca yukarı kaçıyor dedi. Ancak ben zaman zaman her iki yumurtayıda testisin içinde bulduğumu söyledim ancak doktor bey ısrarla ameliyat dedi. Sonrasında bu sorunla karşı karşıya kalan 2 arkadaşımın gitti uzm. çocuk doktoruna gittik. 2 kere gittik ikisindede yumurtalar yerindeydi. Bir sorun olmayacağını söyledi. Sizden ricam, ne yapmalıyız? ben her altını açışımızda kontrol ediyorum yarısında yerinde yarısında kanalda buluyorum. Kanalda bulup torbaya indiriyorum ve altını kapatana kadar orada kalıyor. (en az 30 saniye) İnternette okuduğum yazılar da inmemiş yumurta el ile torbaya indirildiğinde bırakınca lastik takılı gibi yukarı kaçar deniyor. Eğer indirilip bir müddet korbada kalırsa bu utangaç testis ve ergenlik çağında kendisi düzelir tedaviye gerek yoktur yazıyor. Lütfen beni aydınlatın. Çok teşekkürler, Saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117995 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O Urolog; sahtekarin onde gideni... Namussuz goz gore-gore, saglam cocugui ameliyat edecekti... Ayricada, bu amelyati, urolog degil, Cocuk Cerrahi yapar... Gerisi; agizina-yuzune bulastirir... Sizi Allah korumus...
SAKIN: Bir daha da ne siz kontrol edin, nede baskasina baktirin... |
|
![]() |
|
urasardic ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı urasardic
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler hocam. Sizin gibi insanlari enderde olsa gordukce hayattan daha cok zevk aliyorum. Allah razi olsun. :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|