Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Utangaç testis mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUtangaç testis mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
urasardic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı urasardic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Utangaç testis mi?
    Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 17:50
Merhaba Hocam,

Sizden bir konuda yardım rica ederim. 2 yaşında bir oğlum var 1,5 yaşındayken sol testisinin bazen yerinde olmadığını fark ettik ve bir üroloji doktoruna gittik. Hemen ameliyat olmalı dedi. Muayene etti yumurtayı indiriyorum bırakınca yukarı kaçıyor dedi. Ancak ben zaman zaman her iki yumurtayıda testisin içinde bulduğumu söyledim ancak doktor bey ısrarla ameliyat dedi.

Sonrasında bu sorunla karşı karşıya kalan 2 arkadaşımın gitti uzm. çocuk doktoruna gittik. 2 kere gittik ikisindede yumurtalar yerindeydi. Bir sorun olmayacağını söyledi.

Sizden ricam, ne yapmalıyız?

ben her altını açışımızda kontrol ediyorum yarısında yerinde yarısında kanalda buluyorum. Kanalda bulup torbaya indiriyorum ve altını kapatana kadar orada kalıyor. (en az 30 saniye)

İnternette okuduğum yazılar da inmemiş yumurta el ile torbaya indirildiğinde bırakınca lastik takılı gibi yukarı kaçar deniyor. Eğer indirilip bir müddet korbada kalırsa bu utangaç testis ve ergenlik çağında kendisi düzelir tedaviye gerek yoktur yazıyor.

Lütfen beni aydınlatın.

Çok teşekkürler, Saygılar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117995
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 20:32
O Urolog; sahtekarin onde gideni... Namussuz goz gore-gore, saglam cocugui ameliyat edecekti... Ayricada, bu amelyati, urolog degil, Cocuk Cerrahi yapar... Gerisi; agizina-yuzune bulastirir... Sizi Allah korumus...
SAKIN: Bir daha da ne siz kontrol edin, nede baskasina baktirin...
Yukarı Dön
urasardic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı urasardic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 21:14
Cok tesekkurler hocam. Sizin gibi insanlari enderde olsa gordukce hayattan daha cok zevk aliyorum. Allah razi olsun. :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.