|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 22:43 |
Merhaba, aklıma takılan bir soru var cevaplarsanız memnun olurum.
üyelerin katılımcı üye, altın üye ya da elmas üye olması neye göre değişiyor? Ben bir süre "üyeydim" şimdi "katılımcı üye" olmuşum ![]() ![]() bir de mod olabilmek için kaç fırın ekmek yemeliyim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
merhaba
![]() üye başlıkları mesaj sayısına göre değişiyor,mesela katılımcı üye 150 mesaj sonrası oluyor,sizin şuan olduğunuz gibi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
madem seni yakaladım bir de şunu sorayım:
peki bu "teşekkür" ve "puan" ne işe yarıyor... bana getirileri olacak mı? ayy ne kadar menfaatciyim değil mi? ![]() ![]() bu arada bir de modlukla ilgili soru sormuştum? sen de yeni modsun değil mi? seni kutladığımı hatırlıyorum... başarılar... |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Canım teşekkür puanı sadece beğendiğini ve beğenmediğini göstermek için kullanıyorsun, aldığın puanın ise bir önemi yok
![]() Modluk soruna gelince ise, modluk için mesaj sayısı falan önemli değil, onu tüm mod arkadaşlarımızla, aramızda ortak karar alıp öyle şeçiyoruz.
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
arkadaşlar bende çok merak etmiştim ama bir türlü sorma fırsatı bulamadım benide aydınlattığınız için teşekkür ederim bende katılımcı olmuşum nasıl oldu diyordum
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
hilalcim bişey merak ettim üyelikle ilgili değil ama nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum profil resmindeki senmisin acaba çok hoş duruyor resim
![]() ![]() ![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
pekı mesajı beğenmeyenlerı nasıl anlıcaz?
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Onu anlamak zor canım, teşekkürlerini çok iyi takip edersen belki anlayabilirsin ama bunu anlamak malesef pek mümkün olmuyor Buraya da bakabilirsin http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12143&title=puanlama-vs |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|