|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuzucan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haz 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2015 Saat 22:36 |
Kadir Bey,
Benim size sorularım çok uzun sabır gösterip cevaplamanızı rica edeceğim, lıtfen. 3,5 aylık kızımın 2. Ayından itibaren reflü sorunu var. Emzirdikten sonra bardak dolusu sütü çıkarıyor. Bazen gazini almadan bazen gazini aldiktan sonra bazen de bir saat sonra. Once süt sonra su en son da ygurt cikariyor. Aylık kilo alımı ortalama 550 gr dr. mama baslayalım dedi, ancak ben kabul etmedim. 3500 gr dogdu suan 5700 gr. Üzülüyorum elimden birşey gelmediği için. Ne yapabilirim? aksam 20:30 da emzirip yatırıyorum. Saat 23 -24 civarı uyanıp emiyor, sonra iki saatte bir uyanıyor emzirmezsem ağlama krizlerine giriyor. Emzirme aralarını açabilir miyim? Nasıl yapabilirim? Gunduz topalm 2 saat uyuyor dogdugu gunden itibaren ve uyku öncesi ağlama krizine giriyor uyutana kadar ağlıyor, dr.u herhangi bir sorunu olmadığını söylüyor ama ben beceremiyorum sanırım anne olmayı
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BEBEKLERDE REFLU OLMAZ!! Ilk 1 sene icinde olan kusmalarin TAMAMI, "regurjitasyon" olarak degerlendirilir.
Bu teshisi koyan, zati-muhtereme bir soyleyin, bu konuyu acip, Nelson'dan bir okusun.. Ilk 1 yas ozelligidir. HASTALIK DEGILDIR Ve asla ilac verilmemesi gerekir. Bu kusmalar, bilhassa asiri fazla emzirilen ve gazi iyi cikarilmayan bebeklerde fazladir. Ne tuhaftirki, bu cocuklar bu kadar kusmaya ragmen KILO alirlar!! Eger, kusmalari bir hastalik kusmasi olsa idi, simdi 2kg'in altinda olmasi gerekirdi. Kiziniz ne zaman isterse, memeyi verin, SAKIN ek gidalara erken baslamayin. EGER; gazini iyi cikaramiyorsaniz, hickirik ve alttan yellenmeler fazladir. Gaz cikarma ile ilgili mailleri okuyun, Video'yu seyredin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Haz 2015 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
kuzucan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haz 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|