|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 00:51 |
Hocam merhaba,
4,5 aylık oğlum uyku düzeni yok bi yatıyor yarım saat sonra kalkıyor uyanık olduğu sürede bi problem yok ama 1 saat sonra uykusu geldiğinde uyutmak istediğimde eliyle gözünü burnunu ovalıyor kulağını çekiştiriyor eli devamlı ağzında salyalı sinirlenerek kaşıyor çok huzursuzlanıyor uykusu geldiğinde bagırıyor kendini kasıyor(Banyo yaptırıyorum odasını havalandırıyorum burnunu açıyorum)... Gazı bazen sıkıştırıyor ama hem alttan hem üstten kendisi rahat çıkarıyor...Siz dişlerin problem yaratmadığını söylersiniz fakat bu çocuğun huzursuzluğu neden kaynaklanıyor... 5 yaşında kızımla ikisi arasında yorgunluktan mıdır sütüm çok azaldı aptamil mamaya başladık sadece geceleri emiyor acaba mamayı mı hazmedemedi... Eskı maillere baktım hocam ama soruma yanıtı tam bulamadım... Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gunduz uykularini azaltin, uykusu gelene kadar da yatirmayin. 2- 1 yasindan sonra, ilk dislerini cikaranlarda da, ayni problemler oluyor. 3- 4 ay bittikten sonra, mamalara gerek kalmaz, elinizdekini bitirin, ondan sonra da, kutu sutlerinden verin. Okumaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|