|
Uyku krizimiz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 45 Dakika önce Saat 10:50 |
Kadir hocam günaydın, iyisinizdir inşallah. Hocam size danışmak istediğim bir durumum var, oğlum dokuz aylık ve yaklaşık bit haftadır memede uyumak istiyor. Ben evde olduğumda sorun yok ama işe gittiğimde bakıcı ne yapacak onu bilmiyorum. Vermedim ben yokken ağlama krizine giriyo sonunda ağlayarak uyuyo ama ben kameradan ağladığını görünce mahvoluyorum, evdeyken vermezsem de kendimi suçlu hissediyorum verince de suçlu hissediyorum. Yaman çelişki, bakıcı verme alışsın dedi vermedim, sonunda dayanamayıp veriyorum ağzına girmesiyle hemen gözleri kapanıyor. Ha sütümde yok hocam sızıntı şeklinde var yok arası, derdi ney beni mi özlüyor, ne yapacağımı bilemedim hocam şimdi yoğun uğraş sonucu gene meme vermek zorunda kaldım verdim uyudu. Yapabileceğim bir şey var mı hocam sürece mi bırakayım, yanındaylen vermemem mi gerekir, vermek istiyorum yazık yavrum daha çok küçük. Sizin tavsiyenize ihtiyacım var hocam, sağolun şimdiden 💐
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi "emzık" olarak kullanıyor. Ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz? 2 yaş? 4 yaş? 7 yaş?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|