Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyku Merkezi 'miz :)))
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuUyku Merkezi 'miz :)))

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2010 Saat 10:43
Bizde çok şükür öyle bir problem yok, yatma saati gelince pek şansı olmuyor, bu konuda hep kararlı davrandım, öğlen uykularımız da akşam yatışımız da çok düzenli maşallah, 4 yaşına girince öğle uykusuna yatırmamayı düşünmüyorum.
Senin yöntemini bende beğendim LOL Eğer sorun yaşıyor olsaydım, kesin ben de denerdim.
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 17:12
duygu bayıldım süper bir yöntemBig smileBig smile öyküde de uyku sorunumuz pek olmadı sayesinde bizde erkenden yatar olduk Big smileBig smile
dün metin akpınarı görünce öykü hadi bizde yatalım dediLOLLOL uyku vaktiBig smileBig smile

bu arada çılgın kaplumbağalara öyküde bugün sınıf arkadaşları ile gitti. gittiği ilk sinema filmi idi çok beğenmiş telefonda bıcır bıcır bana anlattı.akşam detaylı konuşacağız öyküyle Big smileBig smile
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 21:04
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Bu dün blogumda yayınladığım haliydi. Bugün olayı toparlamalıydım ama önce Sammy'nin maceralarına gittik. İlk çok korktu kızım ama sonra korkmuyorum annecim merak etme dedi ve kocamannnnn mısır meyve sularımızla günümüzü gün ettik. Dünkü hatayı düzeltip Mehlika olayını unutturmalıydım ve unutturmamıza yardımcı olduğu için İlal'ciğim çok teşekkür ederim. İlal bu gece bizim uyku merkezinin çalışanıydı. Bizi aradı ve Nil'le konuştu.. Nil de bana sütümü içicem anne hadi uykum geldi dedi ve bir duş alıp hemen yattık. Babası masal okudu ve sonuç süper. O gecede 3 defa kalkan kızımız bir kez bile kalkmadıPigPigPig
Allah'ım çaresizlik anneye neler yaptırıyorrrrrLOLLOLLOL Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim :))))

arkadaşım bu harika bi fikir valla  aklına sağlık ClapClapClapClapClap bayıldım
fikrini bende uygulıycam böyle bi düşünceyi paylaştığın için çooook teşekkürler

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 22:55
daha yeni gördüm burayı...:)
Tayfur geç geliyor günlerdir...evde olsa arayacağım hep aynı saatte...haber de iletemedim sana....ne oldu son durum
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 23:12
Arkadaşlar ilginize ve beğenilerinize teşekkür ederim.ClownClown
İlal gerçekten çok işe yaradı ve zaman bulamıyorum aramak, yazmak için gerçekten teşekkür ediyorum. Evde kalabalıklaştık.  Ben gezmelere çıkar oldum. LOLLOLLOL Kaçmak için mi yoksa artık sıkıldığımdan mı evde kalmaktan bilmem ama şu uyku merkezi süper oldu..
Hele sen aradıktan sonra olay pekişti ve sanırım artık hiç kalkmazPigPig Daha nice güzel çözümlere inşallah.
Bu arada kitabı okumaya başladım. Mağara adamları tarih öncesi insanlarıBig smile
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2010 Saat 01:37
Smile

İyi uykular çocuklarrrr Smile

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2010 Saat 09:50
Tebrik ediyorum seni süpper ve çok güzel bir uygulama bulmuşsun...
Benim aklımda bulunacak bu şimdi sorun yok ama ilerisi için mutlaka deneyeceğim...
Çevremdede bundan faydalanacak çok insan var inan hemen onlarada haber veriyim
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2010 Saat 17:45
valla duygu tek kelimeyle harikasın
süper bir fikir bencedeSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.