|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selen i. ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 03:25 |
merhaba hocam 16 aylık kızım hala geceleri neredeyse 1-2 saatte bir kalkıyor. her seferinde de meme emmeden yatmıyor. 16 aydır uykusuzum ve çok yoruldum. nasıl olsa şimdi uyanır diye uyuyamıyorum ve uykum kaçıyor. şu an da gece saat 3 ve şu ana kadar çok uykusuz olduğum halde uyuyamıyorum. bir kaç gece atarax ver uykusu düzene girer diyen oldu, memeden kes uykusu düzelir diyen oldu. ne yapacağımı bilmiyorum.psikolojim bozuldu artık. bir öneriniz olurmu acaba? şimdiden çok teşekkür ederim hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaidedir... "Emzikli anneler, bebekleri uyudugunda uyurlar"...Yoksa, daha cook uykusuz geceler olur.
Birde, calisan anne iseniz, gunduz bakanlar fazla uyutmasinlar. |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2 yaş 10 ay ve 1 yaş 9 ay için öğlen uykusu ne kadardır. Öğlen uykusu muhakkak uyutulmali mi... bende uyku sorunları yaşıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zorla uyutmayin... Her cocuk bir olmaz, uykusu geliyorsa, uyusun.. Yoksa bakan kimsenin "keyfi" icin cocuk uyutulmaz.
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten uyuyolar da ben uyutmamak istiyorum ki gece erken uyusunlar. Hani artık bi şekilde öğlen uykularindan vaz gecirtsem öğlen uykusunun gelişimleri için bi önemi var mıdır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Insanlar; "kabak" degillerdirki, yata-yata buyusunler!!
Buyume hormonu, uyku esnasinda salgilaniyor diye, fazladan uyutarak daha fazla buyutemezsiniz...Uykusu geldiginde uyur VE, istedigi kadar uyur. Uyku, gida gibi degildir. Yiyecek bulamazsa, ac kalir ama uyku boyle degildir..Uykusu geldimi, "Dugun salonu" gibi gurultulu yerlerde bile uyurlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|