Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1671
|
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 13:10 |
Şimdi Hülya Hanımın rogram konusuda kardeş kıskançlığıydı...Tamda merak ettiğim konuları konuştular.O telefonla bağlanan anneler gibi bende çok kaygılıyım.Kaygıdan kurtulun korkmayın diyolar ama bu kolay olmuyoki...Eğer Selim geceleri böyle uyanmasa belki daha az kaygılı olurdum.Belkide ben kaygılı olduğum için oda kalkıyordur bilmiyorum ki...Bu bir kısır döngü oldu valla...O uyuyana kadar yanındada oturduk,geceleri kalktığındada tekrar yatana kadar bekledik sabırla.Herşeyi yaptık.Kardeşini kıskanmasın diye ona her zamanki gibi ilgili davrandık.Ben fırsat buldukça hep ilgilendim,sevdiğimi gösterdim.
Annemler doğumdan 1 ay önce geldiler ve 3 ay kaldılar yanımda.Onlar gidince eşim yıllık izin aldı.Yardımcı oldu bana.Ama yarından itibaren işe başlayacak yine ve gün aşırı evde olacak.Buda benim kaygımı artırıyor.Yalnızken 2 çocukla nasıl ilgilenicem.Bazen küçük bir şehirde olmanında dezavantajları oluyor.İstanbulda olsaydık çok daha kolay yardım alabilirdik.Bakalım burdaki tek doktor bize ne kadar yardımcı olacak.Bir şey çıkmazsa salı günü gidicez bakalım.Bu sorunları çözmeyi çok istiyorum.Kaygısız bi şekilde eşimle çocuklarımla düzenli huzurlu bir hayatımızın olmasını istiyorum artık...Topik konusun dışına çıktım belki yazdıklarımla ama paylaşmak istedim işte......
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2009 Saat 14:12 |
ya ben de gece uyandığı zaman yanına gidip yatıyorum demiştim yaa. napiiim çok zor uykusuzluk. yatınca beraber gayet güzel uyuyoruz.. kafamı da çok kurcalıyor bu konu ama napiimm. çğlen uykus da kalktı çınarın.. gece dinlenmezsem tüm gün nasıl yetişeyim kiii 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2009 Saat 17:06 |
Gece yanına geleceğini bildiği için mi uyanıyor. Elif gece hiç uyanmıyor, çişe de, süte de.
Ama biz aynı odada yatıyoruz mecburen. Belki ondandır  Elif'te gündüz uyumuyor
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2009 Saat 18:36 |
annemlerdeyken biz de aynı odada yatıyoruz o zaman da sabaha kadar deliksiz uyuyoruz.. ama gece uyanınca yanımıza geliyor. korkuyorum falan da demiyor alışkanlık yaptı işte.. aramıza almıyorum çünkü babasını uyutmuyor bu sefer.. o kadar mutlu oluyor ki çenesi düşüyor gecenin kör karanlığında   hadi senin yatağına gidelim diyince koşa koşa gidiyor. ben gitmesem bağırmaya başlıyor geeelllll anneee diye.. her gece olmuyor tabi ama haftada 2-3 kez oluyor
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2009 Saat 19:08 |
Elif babasıyla yatmaya alıştı aynı odaya geçince.  O babasıyla, ben de Eymen'le uyuyoruz  Arada bir anne aşkı tutarsa ben senin yanında yatacam diyor
|
|
 |
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi
Puanlar: 1671
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 13:59 |
Bikaç gündür öyle gece kalkmaları azaldı gibi bizimkinin.Tamamen bırakacakmı yoksa mola mı verdi bilinmez.İnşallah eski düzenimize geri döneriz artık.
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 14:59 |
Bu topiği okuyacağım aklıma gelmezdi ama çıldırmak üzereyim heralde  Ozan normalde yanımızda uyuyor uyuyunca yatağına götürüyorum ve sabaha kadar uyanmıyordu,ama şimdi uykuya geçmesi nerdeyse 1,5 saat ve kafa göz kulak saç hiç bi tarafım kalmıyor,sırtıma çıkıyor sağ kroşe sol kroşe canım da yanıyor artık,3 gecedir de 3 e kadar uyumuyor sabah 8 de ayakta biz de sabah şişmiş gözlerle işe gidiyoruz,kızlar Ozan gündüz 3 saat uyuyor,gündüz uyutmasam çok huysuz oluyor,uyusa 2-3 gibi uyuyor 5-6 gibi kalkıyor ama ne enerji bitmek bilmiyor,babaanneninde işine geliyor uyutmak istiyor,ne yapacağımı şaşırdım,acaba gündüz uykusundan mı kaynaklanıyor,geçen hafta 2 saat uyutup uyandırmış babaanne ama ağlıyomuş bu sefer kalkınca uykusunu almadığı için,uykusuzluk beni de çok yıpratıyo  ahanda böle gezicem bütün gün.
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 15:25 |
Kesinlikle gündüz uykusundan. Elif'i 1 saat bile uyut gunduz, gece kac kadar oturursan oturur. Dün o kadar parkta yoruldu, yol da yurudu. Akşam da biraz babasını bekledim belki erken gelirse oynarlar diye. Baktım gelmedi uyutmaya calisiyordum, eşim geldi. Gördü babasını ama yine de zorla uyudu. Gündüz park için tesekkur eden kız, akşam onu uyuttugum için bana kötü annesin sen dedi  
2-3 saat çok fazla, yani yine Kadir bey haklı. O kadar uyursa gunduz tabi gece uyumaz. Babaanneyi ikna edeceksiniz. Ya azaltacak saatleri, 1 saat sonra uyandıracak, ya da hiç uyutmayacak, bir iki bir iki alışacak.
Enerjisi hangisinin bitiyor ki Bilge? Bizim ki 12'de bile kanepelerde zıplıyor, hic mi yorulmuyor anlamıyorum 
|
|
 |