|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hanzadeb ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2014 Saat 11:25 |
Merhaba Kadir Bey,
Mira 37 haftalık 2340kg 46 cm 19 Aralık 2013 de doğdu. Şu an 7 kilo 70 cm boy ve baş çevresi geçen ayki kontrolde 42 cm. Sadece 2 ay anne sütü aldı mamayla beraber. 4.5 aylıkken katı gıdaya başladık şuanda kahvaltı öğlene doğru meyve saat 2 gibi sebze yemeği püre şeklinde akşam üstü yoğurt saat 8 gibi yatmadan önce muhallebi Bazende yoğurt çorbası veriyorum, ama bunları hiç birini bitirmiyor yarısını bırakır çok iştahlı bir çocuk değil binbir takla atarak yediriyoruz. 6. Ayında alttan 2 dişi çıktı. Son 1 haftadır geceleri saat başı uyanıyor ve ağlıyor. Öncesinde akşam 9 gibi yatar gece 1-2 kere uyanır ama emziğini düşürdüğü için tekrar uydurdu ama şimdi uyumuyor gündüzleride çok az uyur oldu. Yeni dişleri çıkmak üzere ondanmıdır yoksa karnımı doymuyor. Gece uyandığında mama veriyorum yemiyor süt veriyorum biraz içiyo. Neyapmam gerek bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada gece uyandığında benim yanımda yatarsa uyuyo son olarak dün gece 1.5 saat uyumadı ağladı en sonunda yarım fitil verdim paranox ondan sonra uyudu. Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
HanzadeB
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyume cetvelleri; 3.5kg doganlara goredir... Ne kadar geriden gelirse gelsin, muntazam kilo almasi varsa, gerisi onemli degildir. Eski mailleri okuyun.
Sut disleri bir rahatsizlik vermezler. Hepsi hurafedir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|