yeniden merhaba doktor bey.
dün kızımın kontrolü vardı. az önce doktoru ile görüştüğümden size yazma gereksinimi duydum.
kızım doğduğundan beri çok şükürki geceleri sabaha kadar uyur. uyku sıkıntımız hiç olmadı. nadirende olsa uyanırdı geceleri. yaklaşık 2 haftadır gece sabaha karşı genellikle 4 ve civarında ağlayarak uyanıyor. olduğu yerde kalkıyor yada oturuyor sürekli korkmuş gibi ağlıyo sürekli. kucağıma alıyorum sakinleşiyor ve kucağımda uykuya dalıyor.
doktor idrar tahlili istedi. idrar yollarında iltihap olabileceğini ve çişini yaptığında ağlayabileceğini söyledi .önlem için idrar tahlili yaptırdık temiz çıktı. eğer idrar yolarında birşey çıkmazsa uyku terörüdür dedi. az önce görüştüm uyku terörü diyor. ancak uyku terörünü inceledim, daha öncede okumuştum. benim kızım o tepkileri vermiyor. sadece ağlayarak uyanıyor rüyamı görüyor bilemedim. diş çıkarıyor desem bakıorum dişlik bir durum gibide görünmüyor. bi yeri ağrıyor desem neden sadece geceleri ağlıyor.. alanınıza girmiyor sanırım ama sizin düşünceleriniz benim için önemli. diğer alanlarıda inceledim ancak bilgi vermiyorlar uzmana danışın deniyor.bu arada çevresel bazı değişiklikler oldu. bunun etkisi olabilirmi acab ? ne yapmam gerekiyor nasıl bir yaklaşım sergilemeliyim bilemiyorum. eğer bilgi verebilirseniz sevinirim. teşekkür ederim.