|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118317 |
![]() |
Ateş heryerden bakılabilirde, muayenehaneme gelen hastalar sokağa çıktıklarında vücudun açık bölgelerinden ısı kayboluyor ve ölçülen ateş düşük çıkıyor. Bu hata oluşmasın diye ateşe karından bakıyorum... Yoksa evde yatağında yatan bir çocukta istediğiniz yerden ölçebilirsiniz. Benim ateş ölçerim, yeni bir şey, temassız ateş ölçüyor..Bilgi almak isteyen : somed@somed.com.tr sitesine bakabilir.
|
|
![]() |
|
omerim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() |
hocam ben sayenizde atesi olsa bile olcmuyorum. madem ates zararli degil ve ates dusurucu vermeyecegim. ne diye olcup durayim degil mi?
ilk cocugumda elimden derece dusmezdi. tatile bile gotururdum. simdi yerini bile bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118317 |
![]() |
Gayet mantıklı, biz ateşin derecesine göre farklı teşhis koymuyoruz. Benim için önemli olan ateşi varmı, yokmu? Derecesi hiç önemli değildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|