Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyuma Şekli?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUyuma Şekli?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serap75 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: Uyuma Şekli?
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 22:20

Merhabalar Benal Hanım mümkün olduğu kadar sorularıma aynı sorunları yaşan annelere vermiş olduğunuz cevaplara bakarak evap bulmaya çalışıyorum.Fakat bu seferki değişik bi durum.Bebeğim sekiz ayını bitirmek üzere.Fakat geceleri benim yanımda yatmasına rağmen sık sık kalkıyor.Uykusu çok hafif.Azıcık emdikten sonra uyuyor.Yeni çalışmaya başladığım için şimdilik hayatında yeni bir değişiklilk yapıp ayırmak istemiyorum.

Fakat bir de yan yatar pozisyonda kafasını arkaya yukarıya doğru kaldırarak uyuması ve geceleri emmeye kalktığında burnunda hırıltı olması(tıkalı gibi)beni düşündürmeye başladı.Geniz eti veya kuru hava kaynaklı olabilirmi?Tabii doktoruna götüreeğim ama o zamana kadar rahatlaması için yapabileceğim birşey olur mu ?Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 01:05
Merhaba...
Bol bol serum fizyolojik burun damlası ile mukozalarını nemlendirin. Uyku sorunu çok doğal. Sizi hissetmek için uyanıyor sanırım... İşe başlamış olmanız da bunu tetikliyordur. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.