|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jolina ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2011 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 21:22 |
hocam merhaba
torunum 4,5 aylık gece uyuyor gunduz hiç uyumuyor öglen uykusu yarım saat ve onun haricinde hiç uyumuyor bütün gününü ağlayarak geciriyor öyle bir ağlıyorki kıyametleri koparıyor hocam bunun hali ne olacak evde bir cocuk daha var 2,5 yaşında ikiside kız cocuğu anneleri hangisine yetişeceğine sastı hocam ufak olanı nasıl düzene sokarız ne olur yardım edin kucuk surekli ağlayınca buyuk de aynısını yapmaya basladı lutfen yardım edin annesini emmiyor anne sütünü sağıp veriyor 3 aydir 1,5 aylıkken anneyi emmez oldu lütfen yardım edin ne yapabiliriz sonsuz saygılarımla
|
|
jolina
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Tersi olsa dahami iyi.... Butun gun uyuyan gece aglayan cocuk!!!
2- Gece uyumasi buyuk nimet, gunduz mumkun oldugunca kucaginizda veya pusetinde gezdirin. Havalar iyi oldugunda, ucu beraber, parka-bahceye ciksinlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|