|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 21:30 |
Kadir Hocam,
Son haftalarda bir şey dikkatimi çekti. Kızım (5.5 yaş) uyurken sağ gözü biraz açık kalıyor. ince bir çizgi gibi açıklık var. ben kapatıyorum ama birkaç saniye sonra o hafif açıklık yeniden oluşuyor. Sol gözde böyle bir durum yok. Nörolojik muayene gerekir mi, ciddi birşey olabilir mi hocam? (Not: hipermetrop gözlük kullanıyor).
|
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, ben şu an çok kötü oldum. Korkudan tükendim. Serebellopontin açı tümörlerinin böyle uyuma esnasında göz açıklığı yapabileceğini duydum. Bundan 3 hafta önce kızım tam yatacakken sol kaşını işaret edip çığlık atmaya başladı. Orayı birşeyin vururcasına ağrıttığını acıttığını söyledi. 5 saniye kadar sürdü sonra kendiliğinden geçti. Bir daha hiç olmadı (3 saatlik yolculuktan yeni dönmüştük yorgunluktandır diye düşündüm). Ayrıca yaklaşık 2 aydır, ara ara benim söylediğim şeyi tekrarlattığı zamanlar oluyor. Sürekli değil ama. Efendim efendim diye tekrarlatıyor, yine aynı ses tonuyla tekrarlıyorum duyuyor. Ben buna da bir anlam veremedim 2 aydır. Daha önce bir dediğimi tekrar etmemi istediğini hiç hatırlamıyorum. Şimdi tüm bunları son zamanlarda farkettiğim uyurkenki göz açıklığıyla birleştiriyorum gerçekten tümör falan mı var hocam? çok korkuyorum. lütfen ne yapacağımı söyleyer misiniz. nörolojiye gidecek miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cerebellum tumorlerinde; "goz acikligi" ILK BULGU DEGILDIR..... SON ve en gereksiz BULGUDUR.... Denge bozukluklari olacak, cocuk yuruyemeyecek, gozlerini kapadiginda dengesini kaybedip dusecek,,, falan, en son bulgular arasinda da, "goz acikligi" belki olacak...
Oturun oturdugunuz yerde. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, sizin, çocuklarınızın torunlarınızın ne muradınız varsa o olsun. Hepiniz çok sağlıklı uzun ömürlü olun inşallah. Dert tasa yüzü görmeyin hocam. Tek dua edeniniz ben değilimdir eminim, ama benim size ettiğim duaların sayısı yok. Sagolun Kadir hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|