|
Uyuz mu değil mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ummuhanustun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2023 Konum: Antalya, Turkey Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ummuhanustun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 09:50 |
Hocam merhaba, Kızımın bir süredir vücudunda kızarıklık var kaşıntılı. Alerjik bir reaksiyona olabilir diye çocuk alerji doktoruna götürdük. Bize uyuz olduğunu söyledi. Kwellada ve wilkinson verdi. Kwellada yi ilk gün sürdük. Sonraki gün wilkinsondan devam ettik 3 gün devam edecek dendi. Bugün 2.yi sürdüm. Ama uyuz mu değil mi şüphelerim var. Sizin dediğiniz gibi kıvrım yerlerinde değil. El üzeri ve kollarında yoğunlukta, popo kısmından bacaklara doğru iniyor birde. Ve kabarık kabarık. Plaka şeklinde de değil. Kremi sürdüm ama artiyomus gibi sanki. Aşırı bir kaşıntısı yok buarada. Haşır huşur kasiyodu bı ara ama şimdi tektuk. Resimleri de ekliyorum. Elinin uzerini birkaç saat önce cektim. Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz ile EN ufak bir ilgisi yok!! Resmen uydurmus!
Wilkinson pomat da NE OLUYOR!!!! 2. Dunya harbi esnasinda kullanilan demode bir ilac! Her yeri PIS KOKUTMAKTAN BASKA BIR ISE YARAMAZ!! Bu dokuntuler; asiri sicak tutmaya bagli isilik dokuntuleri! Her gun banyo yaptirin, serin tutun.
|
|
![]() |
|
ummuhanustun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2023 Konum: Antalya, Turkey Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ummuhanustun
Kadir bey bu kabarikliklar ve kaşıntı maalesef hala devam ediyor. Dermatologa götürdük strafulus dedi, advantan ve aerius şurup verdi kulland ama bir işe yaramadi. Başka dermatologa gittik o da allerset şurup ve cutivate merhem verdi. Birkaç gündür onları kullanıyoruz. Ama azalacağı yere hala artiyor sanki kızarıklık ve kabarıklık. Alerji doktoruna yönlendirdi bir de. Belirli birşeye alerjisi olsa vücudun diğer yerlerinde de olmaz mıydı kaşıntı. Sadece el üzeri ve kollarda var. Biraz da popo kısmında. Sizin yazılarınızı okudum ve andazol da verdim belki öyle birşeydir diye. Stilex, fucicort, advantan hiç biri bı ise yaramadi. Bilmiyorum daha ne yapılır. En son doktorun verdikleri ne kadar süre sonra etkisini gösterir. Son halinin fotosunu aşağıya ekledim :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaptıklarınızın tamamı nafile işler.
Arkadan yeni deri gelince görünümü düzelecek! Serin tutmazsaniz, ne yaparsanız yapın, geçmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|