|
Uzun süren ateş ve döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmet2434 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 2 Saat 54 Dakika önce Saat 16:20 |
Merhaba kadir hocam oğlum 7 yaşında 1.sınıfa gidiyor pazartesi ateş oldu geçti hiç müdahale etmedim sonra 3 gün çok iyiydi Perşembe akşamı gene ateşi çıkmaya başladı aynı zamanda öksürük ve çok yoğun kıvamlı akıntısı var cuma cumartesi pazar bugün hala ateşli hiç ilaç vermemiştim bu gece çok sayıklayınca ateş düşürücü şurubum yoktu 1 tane fitil alıp komşudan verdim gece ateşi düştü terledi sabah gene ateslenmeye başladı ve yanaklarında vücudunda kırmızı noktalar var her yerinde ama deri altında pembemsi çok belli değil bogazlarida şiş yutkunurken zorlanıyorum diyor .bu döküntüler ilaçtan mi oldu neden oldu hocam
|
|
![]() |
|
Ahmet2434 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2025 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/rlh9mfj
Düzenleyen Ahmet2434 - 2 Saat 45 Dakika önce Saat 16:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet2434
![]() ![]() ![]() ![]() |
Döküntüler böyle her tarafında var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|