Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uzun Süren Rota Vürüsü Ve Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUzun Süren Rota Vürüsü Ve Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Konu: Uzun Süren Rota Vürüsü Ve Öksürük
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2013 Saat 22:39
Hocam bu hizmetiniz için Allah razı olsun sizden dün Allah çıkardı karşıma zira ben kardeşim arkadaşlarımız ve diğer bebeği olan anneler artık antibiyotik kullanmaktan bıkmıştık.
zaten bir süre sonrada işe yaramazdı.
Hocam 9 aylık oğlum var 20 gün önce bir akşam kusmaya başladı ama çok şidettli ertesi gün ishal başladı ishal kusma ateş..rota virüsüne rastlandı kakada crp si 1 di wbc 11.5 serum verdiler birde antibiyotik 4 adet s ile başlıyordu adı ama hatırlayamadım hemşirede veren domtorda çok ağır antibiyotik dedi.
bir hafta içinde kusmalar bitti ishal azaldı ama şu anda da hala günde bir bazen iki kere sümüğümsü kaka yapıyor.
bunun yanında bayramda tatile gittik ben kardeşlerimin bebekleri bebeğim bebeğim öksürmeye balgamlı öksürmeye başladı..şimdi benim burnum akıyor ama bebeklerde bir akıntı yok ne yapabiliriz onlarında burnu aksa dışarı atarlar içerde kalır bronşite çevirebilir mi?ne yapabiliriz
inşaalah Allah ömür verirse sizi takip edeceğiz Allah ciddi bir hastalık vermezse Allah razı olsun sizden
Yukarı Dön
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2013 Saat 22:56
bir kere de hocam bebeğim 6 aylıktı üst dört dişini birden çıkardı..o arada poposunda bir kızarıklık old bir anda evham işte çocuk hastanesine götürdük ateşini de kasasından ölçtüler 38.6 veya .7 çıktı wbc 18 ..12 tane antibiyotik iğne verdiler 5 tanesini kullandım Allahtan...
Yani şimdi diyorum hiç o hastaneye gitmeseydik çocuk kendi kendine atlatacaktı...Hocam bebeğim bebeğimin başı bazen hep sıcak oluyor şakakları da ama vücudu soğuk genelde hastalık olarak bakmıyorum zaten geçiyor inşallah bir süre sonra keşke o hastaneye hiç gitmeseydik boşuna antibiyotik eğne verdiler çocuğuma bunlar bir süre sonra çocuğun kendi bağışıklığının gelişmesini önler dye düşünüyorum Allah hastalık dert ağır hastalık vermesin.
bir de bebeğin poposundaki kızarıklık da bez alerjisiymiş .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119839
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2013 Saat 22:25
Zararin neresinden donseniz kardir. Turkiye de saglik durumu cidden cok vahim bir durumdadir. Birakin sokaktaki, "Turki Cumhuriyetlerden" para ile diploma almis doktorlari, Universite doktorlari dahi ne zaman antibiyotik verilir, ne zaman verilmez bilmiyorlar.
Burun akintisi icerde kalarak "Bronsit'e" cevirmez. Dunya da bir tek Turk doktorlari boyle iddialarda bulunabilirler.
Yukarı Dön
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2013 Saat 12:05
Hocam Allah sizden razı olsun tekrar öksürüken bu siteyi ve burada yazdıklarınız Allah gösterdi banaçok balgamlı öksürüyordu doktora götürseydim kesin bronşit veya bronşit başlangıcı teşhini koyacaklarıdı sizi dinledim Allah sayesinde ve sadece pekmez verdim bir iki kaşık bir hafta geçmeden şu anda hiç ilaçsız atllattı Allaha hamdolsun...
sizi karşımıza çıkaran Allaha şükürler olsun...
sonrada size şükürler olsun...
Allah razı olsun sizden
sizi karşımıza çıkardığı içinde Allaha şükürler olsun binlerce kere.
Yukarı Dön
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2013 Saat 12:19
tabi hala ara ara balgamlı öksürüyor ama azaldı Allaha hamdolsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.