|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||
MaRaL
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
Konu: vicks e benzer fitilGönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 12:22 |
|||
|
merhaba doktor bey
oglum oksurugu artinca eczaneye vickse benzer bi urun sordum bron$lar için ( burda cold mix bulamadim :( ) bana içerigi :
COQUELUSEDA isimli bi fitil verdiler, vicks e benzio dedi eczacisizcede vickse benziormu kullaniyiimi hocam, bron$lar için yazio uzerinde, diger dediklerinizde uyguluyorum , balgamli oksurukden kurtulamadik bi turlu :(birde dediki 2010 yazindan beri 2 ya$ alti çocuklara her turlu soguk alginligi ilaç yasaklandi, reçete edilmiyor dedi darisi Turkiyedeki yavrularin ba$ina, eczaci oyle deyince sizi tanidigima bi sefer daha $ukrettim, Allah razi olsun sizden ben hiç kullanmadim bu yasaklanan ilaçlari çocukalrimda, sizin sayenizde![]() Düzenleyen MaRaL - 23 Şub 2011 Saat 12:25 |
||||
![]() |
||||
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 13:48 |
|||
|
Bu fitil hakkında bir bilgim yok.. Coldmix benzerleri: "Babix veya Carvol" ....
|
||||
![]() |
||||
MaRaL
Altın Üye
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 13:54 |
|||
|
te$ekkurler hocam
onlarda yok burada :( denesem hirilti geçerse i$e yaradi diyebilrmiyiz, $u an gogsune indi zaten olay,oksurek balgamli dedigim gibi, ordanda inecek bi yer yok demi :) |
||||
![]() |
||||
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 15:48 |
|||
|
Kötü bir şey olsa idi ateşi çıkardı..
|
||||
![]() |
||||
MaRaL
Altın Üye
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2011 Saat 16:14 |
|||
|
ate$ yok $ukur
te$ekkurler |
||||
![]() |
||||
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|