|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 10:10 |
kadir bey 15 aylık oğlumun kansızlığı çıktı 8 lerde.kan şurubu verdi yanındada vitamin içirin dedi hangi vitamin uygun olur.üzgünüm ama et kötfe ağırlıklı beslemeye çalışıyorum ama tükürüyo sadece emmek istiyo
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz hele o kan tahlilinin tamamini bana bir yazin...
Hatta ,o tahlile sizde guvenmiyorsaniz, baska bir yerde yenisini yaptirip, tamamini bana yazin. |
|
![]() |
|
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
devlet hastanesinde yaptırdım.
wbc 10 ly 1.8 rbc 4.6 mcv 67 mpv 8 hgb 8.2 crp 62 kan şurubunun yanında vitamin kullanın dedi hangi vitamini kullanalım |
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
RBC: 4.6 olan bir cocukta, HGB:8.2g/dL olabilmesi, ancak; "Mikrositer Anemilerde" gorulur...MCV'nin de dusuk cikmasi bunu teyid eder. Bunun da Demir ile tedavisi yoktur. Doktorunuz ile bir gorusun, sacmalamasin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|