|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 17:37 |
hocam merhaba,
Pazar gününden buyana 3.5 yaşındaki oğlum ateşli.38 lerde başlayan ateş 3. gün 40 a kadar çıktı dün bütün gün hapşurdu, geceden beri çok yoğun öksrüğü var. Doktora götürmedim. ve dünden beri bana da bulaştırdı. Ateşim 38-38.5 civarı düşmüyo ve bütün vücuduma iğneler batıyo gibi hissediyorum ve az bir öksürüğüm var ama ciddi anlamda göğsüm ağrıyor öksürken.. Sağlık ocağına gittim dünyanın ilacı antibiyotiğini yazdı bana.. Israrla kan tahlili istedim yapmak istemedi ve ben yaptırdım Sonuçta WBC 3.46, % mono 15.6, mono 0.54 çıktı. Doktor yanına gittim evet wbc düşük antibiyotiğe başla hemen dedi :)) Hocam wbc düşüklüğü ne anlama geliyor?? ne önerirsiniz (yaşım 30) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC dusuklugu; Viral yani Gripal bir hastalik gecirdiginizi ve o aptal doktor'un da son derecede CAHIl veya sahtekar oldugunu gosterir... SAKIN; Antibiyotik baslamayin.
|
|
![]() |
|
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
onun ilaçlarını almadım onu kale bile almadım hocam zaten..hocam ağrıdan acıdan ölüyorum ateşim var ne kullanayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Parol Tablet 500 , en fazla: 3x2 tablet alabilirsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|