|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2017 Saat 18:46 |
Hocam iyi günler oğlum 4 yaşında bir kaç gündür ateşli hasta bugün kan sayımı yaptırdık wbc düşük çıktı wbc 2.7 LYm 48 plt 144L Mch mekan hemoglobin 25.7L hocam tehlikeli bi durum mu doktor iyi beslensin deri oğlum hiçbirşey yemiyor iştahsız hgb hemoglobin 12.5 çıkmış hocam cevap yazarsanız çok sevinirim boğazından boğuk konuşuyo baktı pembelik var dedi bu değer nasıl böyle çıktı anlamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC(Lokosit) dusuklugu, DAIMA, Viral bir hastaligi isaret eder.. Turkiye'de Tip fakultelerinde, Virusler Tip ogrencilerine anlatilmadigi icin, Turk doktorlari Viral Hastaliklari hic bilmezler, butun Griplere; Astim veya Allerji derler. Bir tek; Enfeksiyoz Mononukleoz hastaliginda, WBC, normal-ust sinirda bulunur... SAKIN: Antibiyotik veya Grip ilaclarindan vermeyin.. Anemi filan da YOK!! Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. |
|
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razı olsun şu zamana kadar sayenizde antibiyotik kullanmadım wbc beni korkuttu yüksekliğini duydum ama düşüklüğünü duymamıştım çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|