|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 17:46 |
![]() hocam iyi gunler. umarim resimi yukleyebilmisimdir. kizim 32 aylik .ben x bacak oldugundan supheleniyorum .iki dogum gunundede 1 er ambul dvt3 icirdim dogum gunu 31 mart.gecen ay doktora x bacak durumunu sordum oda 1 ampul daha ver dedi . bende verdim ama size de sormak istiyorum .sizce x bacak mi ? tekrar 1 ampul daha icireyim mi ? yoksa dogum gunu olan 31 marti mi bekliyim ? fazla dvt3 un zarari varmidir ? tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, VAR... Son ampulden 1 ay sonra, 1 ampul daha icirin... 3 ay ara verin, tekrar (Mart 2015 gibi) degerlendirelim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|