|
X bacak mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2023 Saat 10:50 |
Merhabalar hocam. Kızım 17 aylık 80 cm. 11.5 kg. Devit günde 4damla olacak şekilde doğduğundan beri kullanıyorum eskiden sağlık ocağının verdiği şişeden . Henüz ampul vermedim elimdeki şişe bitince vereceğim. Ancak hemen içsin derseniz gelişim ve bacak görüntüsünden size danışmak istedim. Emziriyorum, ben Ocak 2023 te içtim ampul. Düzenleyen alev-kerem - 11 Nis 2023 Saat 10:52 |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bariz X-Bacak var. Ve buna bagli olarak da, yan bastigi icin, tabanlarinda dusukluk de baslamis!!
Hemen 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. Sakin Turk doktorlarina inanmayin. Gunde EN AZ, 600ml sut/sutlu gida aldigindan da emin olun. Yer kalirsa diger gidalardan yer.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Hocam merhabalar kızım 01.11.2021 doğumlu. Kilosu 12 kg. 86 cm boyu var. 12 Nisan 2023 te konuşmamız üzerine ilk devit ampulü içirdim. Bir ay Manavgat'ta babannede kaldık, akşam 4 ten sonra o da bir gün gittiysek bir gün gitmedik denize hocam. Yeterli güneş alamadığımızi düşünüyorum. Kızım hala emiyor. Aldığı sütlü gıda miktarı günde bir kase yoğurt veya bir su bardağı ayran ek olarak yarim çay bardağı kahvaltıda süt, sütlaç olursa onu da bir kase bitiriyor. Kaşarı tostla vermeye çalışıyorum. Acele mi ediyorum bacakları düzelsin diye yoksa aldığı sütlu gida miktarı az geldiğinden mi duzelmiyor son durumunu değerlendirir misiniz hocam. İştahlı ve yemek secmeyen bir çocuk. https://hizliresim.com/27k910c https://hizliresim.com/8eqe13q https://hizliresim.com/lg0cseq Düzenleyen alev-kerem - 04 Eyl 2023 Saat 14:41 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilo fazlası var. Düzelme biraz zaman alır.
Önümüz kış olduğu için şimdi 1 ampul Dvit3 verin. Aralaık ayında D vitamini ölçümü yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
https://hizliresim.com/59icmmq Düzenleyen alev-kerem - 20 Ara 2023 Saat 18:13 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
6cm boy, 1 kilo agirlik fazlasi var. Duzelmesi baslamis ama tam duzelme biraz zaman alir.
Sutlu gida toplami; en az 600ml olsun. D vitamin seviyesi cok gerekli. Her cocugun D vitamini ihtiyaci farklidir. Verilen ampullere vucudun tepkisini bilmem gerekir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Hocam yarın sabah kızımı d vitamini baktirmak icin götüreceğim. Değerlendirmeniz için yazdırmak gereken başka tahlil var mı? İlk kez kan alınacak.
Düzenleyen alev-kerem - 07 Oca 2024 Saat 21:42 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baska HICBIR tahlil gerekmez.. Isguzarlik yapmasinlar!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|