|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 21:39 |
Hocam merhaba,
8 haftalık oğlum var. Kilosu; 4.800. Parmağını emiyor diye yaşancı emzik teklif ettim bugün. Hemen kabul etti. Neredeyse gün boyu neredeyse hiç meme emmedi. Sürekli yalancı emzik ağzında. Alıyorum ağzından meme veriyorum almıyor, emzik veriyorum alıyor ve ağlaması kesiliyor. İyi mi yaptım bilmiyorum ama memeden soğuma, kilo kaybı gibi olumsuzluklar olur mu yalancı emziğe alışırsa. Güzel ve sık sık emen bebeğim yalancı emziği verdikten sonra doğru düzgün emmedi. Son söz sizin. Teşekkürler hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi yaptiniz, zira ilerde; emzigi biraktirmak, parmak emmeyi biraktirmaktan cok kolaydir. Yalanci emizik, hicbir zaman anne memesinin yerini alamaz.. O; onun "keyif sigarasi"...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|