|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 18:36 |
Kadir Hocam, kızımın (5.5 yaş) yanağının içinde 2 büyük 1 küçük şişlik çıktı baya büyük (aft mı bilmiyorum). Bunlar kötü birşey mi? Endişelenmeye gerek var mı? Dili sürekli orada geziniyor, sanırım rahatsız ediyor ama yemeğini yemesinde sorun yok. Sürmemiz gereken bir krem var mı? Ne yapmam gerekir hocam? şimdiden çok teşekkür ederim.
http://i.hizliresim.com/jYrZgL.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey yerken, ISIRMIS.... Hicbir sey yapmaniza gerek yok, kendiliginden gecer.
|
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, çok teşekkür ederim. Teşekkür ederim demek sizin yaptığınız fedakarlığın yanında çok basit kalıyor, hakkınızı ödeyemeyeceğimi biliyorum. Sadece sağlığınıza duacı olabiliyorum hocam, gerçekten! İyi ki varsınız. Hayatta herşeyi paradan ibaret görmeyen sizin gibi insanların varlığına şahit olmak bana hem örnek oluyor hem de beni umutlandırıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|