Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardım eder misiniz?(pişik kremi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyardım eder misiniz?(pişik kremi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1537
Mesajın Direkt Linki Konu: yardım eder misiniz?(pişik kremi)
    Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 22:16
merhaba arkadaşlar.bir konuda yardım istiyorum siz tecrübeli annelerden.Smile
kızım doğduğundan beri muste.a isimli pişik kremi(kozmatik ürünü bir krem)kullanıyorduk ve çok memnunduk;en ufak bir kızarıklık dahi olmuyordu.fakat geçen hafta kremimiz bitti;bütün Kırıkkaleyi dolaşmama rağmen kremi bulamadım;arkadaşlar da Ankara da aradılar ama bulamadılar.
durum böyle olunca o da iyi bir marka diyerek seba... isimli pişik kremini aldım.ilk kullanmamdan sonra;pıtışı sivilcelerle doldu ve inanılmaz derecede kızarıklık meydana geldi.kreme karşı alerji gösterdiğini düşündüm;Minenin bahsettiği gibi zeytinyağı;daha sonra ayçiçek yağı;daha sonra bebekyeğı ve suyla denemeler yapmama rağmen sonuç elde edemedim.kil bulup zeytinyağıyla karıştırdım geçmedi.
belki rahatlatır diyerek da... marka pudra kullandım omadı.
şimdi memeleketten eski kremimizi(muste...)getirttim ama hala geçmedi.
ciğer gibi kızımın pıtışıCrydoktor beyin cevaplarına baktığımda borik asitten bahsetmiş;yarın hazırlatıcam.umarım iyi gelirCry
kullanana var mı?ya da başka tavsiyesi olanCry
teşekkürler şimdiden

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 22:28

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 22:21
geçmiş olsun cnm,sehanın şimdi öle bi sorunu kalmadı çoık şükür ama ben baştan beri bepa.... kullandım,çok iyi geldi ,artı bide ci..coo pudra ondanda çok memnundum isliklerede sürdüm çok etki etmesede işe yaradı yaniSmilebence başta neye alışıyolarsa öyle gidiyo,herhalde gülcemde baştaki kremem alışmış onu buldur bacıSmileama o zamana kadar ne edersin bilmem ılık su ve sabunda iyi gelir ama hava soğuk dikkat ederek bunuda yapabilirsinSmile

Düzenleyen fatoş - 05 Kas 2008 Saat 23:22
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1537
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 22:26

ılık suya başladım canım ama sabun yakmaz mı yaConfused`hemen üşütüyorlar biliyorsun,ondan da korkuyorum.gördükçe bunalıma giriyorum yaDeado kremden getirttim ama geç kaldık işteDead

teşekkür ederim canımApprove

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 22:35
valla cnm burdaki büyükler sabun kurutur der hep öle duydum belkide yanlıştırConfused
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 22:42
gecmis olsun mürside cim bende hilalin yazdigi gibi hep bep... kullandim kizima cok iyi geliyordu ama ogluma hic birsey fayda etmedi bende dr ye götürmüstüm dr nin yazdigi bi krem vardi anca onla geciyo ama ayni senin yazdigin gibi cok fena olmustu hala o kremi kullaniyorum ...
acaba bezini felan mi deyisik aldin ondan da oluyor benim ikiside hep ayni markaya yaptilarLOLLOLdeyisik aldigim an kizarmaya baslardi LOLLOL

Düzenleyen fatoş - 05 Kas 2008 Saat 23:22
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 23:39
canım benim geçmiş olsun en iyi sonuç bende yıka ve hava aldır bezlerken de zeytin yağını ızdır soğut sür süper iyi geliyor benim kıza ama dr un soylediğini hiç kullanmadım üzülme canım benim geçecek annesi
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 23:44
ben henüz pişikten anlamam ama borik asiti bilirim....okulda hijyen dersinde kullanırdık dezenfektan amaçlı....hatta ellerimize filan sürerdik....birde annemin tırnağında mantar olmuştu.. borik asiti denedim geçirdi....ayyy geçmiş olsun...canım benim nasıl huzursuzdur şimdi...sonuçları buraya yazmayı unutmada öğreneyim bende...birde o markayı tekrar bulamazsan internetten al..dermakozmetik eczaneler var online satış yapan...

Düzenleyen ilal - 05 Kas 2008 Saat 23:44
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 129
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2008 Saat 00:01
Geçmiş olsun bebişe bizimde başımıza geldi çok zor biliyorum.Çok huzursuz oluyolar canları çok yanıyo.Bol Bol havalandır ben sadece uyurken bezledim tüm gün yarı çıplak yattı.Suyunu sıcak yapma ben hala soğuğa yakın suyla siliyorum.Bide derm...Rest diye bi krem verdi doktorumuz onu kullandık bep....n ağır gelir dedi.4 aylıktı ozaman.Allah yardımcınız olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.