Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım edermisiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYardım edermisiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 15:32
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

onların okulunda iki çocuk domuz gribi oldu meryemcim,ama iyiler şimdi çok şükür.

aşısız atlattılar yani!!!
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 15:49
meryem kaç yerde yazdım ama görmedin sanırım...ewt canım baya bildiğin aşısız atlattılar..ben zaten başından beri korkmuyporum gereksiz gereksiz medyanın abartısıyla büyümüş bi korku bu..buranın çok ünlü özel bi hastanesinde baştabibin 10 yaşındaki oğlu,ve il sağlık müdürünün 8 yaşındakim kızı,ikiside oldular ve sadecwe ateş düşürücüyle atlattılar.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2009 Saat 23:44
Ah İrmeeee...
Geçen yıl ben neler çektim az çok topiklere yazdım ama en az 6 kez tonsilit geçirdi, 3-4 kez kusmalı birkaç hastalık ve öksürüklü zamanını hiiiç saymıyorum halen de öksürüyor kötü kötü...
Ama bu yıl daha direnç bekliyorum ondan. Bence sen asla almayı düşünme canım çünkü bu yıl olmazsa seneye veya seneye olmazsa ilköğretim çağında olacak ki o zaman öğretmenler o kadar ilgili de olamayacaklar. İşe gittiğimde bazen telefonla beni arayacaklar da kızınız hastalandı diyecekler diye ödüm kopuyor ama ne yapalım ki?
Bak canım bizim kreşe bizim çocukların yanına 3 yaşında bir çocuk geldi. Bizimkiler 16-18 aylıkkenden beri kreşe gidiyorlar. O ise kreşe alışamadı ve almak zorunda kaldılar. Şimdi sen alacaksın kreşten bir travma yaşatacaksın. Seneye de verdiğinde istemediğinde bir travma daha yaşayacak. Sonra alacak mısın diye bekleyecek...
Yani bence sen biraz daha sabret canım. Ama inan bana geçen yıl çektiklerimi sen çekme inşallah ama kreşte hastalık illa olacak...Unhappy

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 23:11
Çok teşekkürler arkadaşlar yaa...hasta olacağını biliyordum zaten bu yıl çokta etkilenmiyordum ama işte bu domuz gribi olayı kafamı karıştırmıştı kafamı...Hilal'in yazdıklarıyla daha bir rahatladım sanki...biraz babamızdan kaynaklanıyor galiba benim bu kadar gerginliğim,normalde rahat insanımdır ama u sefer fena gerildim ama yazdıklarınızı okudukça rahatladım inanın,ben doğru olanı yapıyorum sanıırm çok saolun kızlar,derin uyuyor şuan yarın sabah doğruuuuuu okulaaaBig smile
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2009 Saat 00:40
İrmem sıkma canını yaa.. bak çınar daha okula mokula gitmeden ayda bir mutlaka hasta olur. hem de çok yönlü beslendiği halde.. yani az da olsa hemen her türden gıda mutlaka içine giriyor. bamya bile yediriyorum düşün (amuda kalkarak yapıyorum tabi bunu ayrıLOLLOL)
ama işte haklısın tabi dönem hükümetin ve medyanın domuz gribini patlattıgı bir dönem. allah korusun ama fanusa koyacak halimiz yok bu çocukları.. biz şimdi böyleysek kreşe falan gidince ne olacağız allah bilir.. gerçi doktorumuz sizin yaşantınız kreş gibi diyor gerçi, okula başlayınca bu kadar olmaz diyor ama bilmem.. doğru da çınar hep sokaklarda yerlerde. belki de doktoumuzun dediği gibi kreşte olacagımız hastalıkları şimdi geçiriyoruzdur ki umarım öyledir..
ayy yaa konuyu kendime getirdim paydoooonnEmbarrassedEmbarrassed canım bu arada okul hayatınızda başarılar dilerim güzeller güzeli kızıma.. minyon falan ama maşallah eli pek ağır.. tecrübeyle sabittirLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.