Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardım edin lütfen :( (balgam, hırıltı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardım edin lütfen :( (balgam, hırıltı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elanuran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: yardım edin lütfen :( (balgam, hırıltı)
    Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 09:57
merhaba doktor bey
BEBEĞİM 3.AYINA GİRECEK. FAKAT BEBEĞİMİN BOĞAZLARINDA BALGAM VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HIRLAMA SESİ GELİYOR. DOKTOR KONTROL ETTİ BRONŞİT DEĞİL GRİP DEMİŞTİ 2 HAFTA ÖNCE 1 HAFTA SONRA KONTROLE GİTTİK İLAÇLARI KES DEDİ HIRILTI VAR AMA DEDİM SADECE BALGAM SÖKTÜRÜCÜY KULLAN DEDİ MUKORALKULLANDIM 1 HAFTA DAHA FAKAT HALA HIRILTI GEÇMİYO Sad BENİM SİZE SORUM BEBEĞİMİN ACABA BRONŞİT OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLAYABİLİRİM. BİRDE BEBEĞİMİN HIRLAMASINI NASIL GEÇİREBİLİRİM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLUCAM 
HERŞEY KIZIM İÇİN
Yukarı Dön
elanuran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 10:34
bu arada doktorum 3 şurup vermişti bricanyl , bioment antibyotik , ve mukoral şurup bricanyl ve antibyotiği 5 gün kullan demşti mukorala devam demişti hırıltı için ama geçmiyo kusma varhırıltı var hapşırma varr :((
HERŞEY KIZIM İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 12:46
3 aylık çocuk için çok iddialı ilaçlar ama genellikle bu tür ilaçları zaten "çay kaşığı" ile verdiklerinde bir tesiri (Allahtan)  olmuyor. Sizede "çay kaşığı ile verin dedilerse, bir zararları olmaz. Tesiride olmaz. Adi bir grip geçiriyor, sadece serum fiz. limonlu bal ve Cold-mix kullanın.. eski maillere bakın.
Yukarı Dön
elanuran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 15:39
doktor bey cevapladığınız için ok tşk ederim konumu :)evet doktor çay kaşığıyla verin demişti yalnız antibyotiği kullanırken yeşil kaka oluşmuştu ne zaman antibyotiği bıratık o zaman hemen geçmişti.. sefiyol diye sprey kullanıyoruz limonlu bal hiç duymamıştım deniycem.. pardon cold-mix neye yarıyor.
HERŞEY KIZIM İÇİN
Yukarı Dön
elanuran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 15:42
sefiyolle birlikte kullanılsa bi zararı olurmu?
HERŞEY KIZIM İÇİN
Yukarı Dön
elanuran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 17:24
doktor bey bi soru daha kusuruma bakmazsanız limonlu bal 2.5 3 aylık bebeğe verilirmi? verilirsede nasıl ne miktarda verilir?

teşekkürler
HERŞEY KIZIM İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 21:04
Limonata gibi hazırlayın, 1-2 kahve kaşığı kadar verin. Teferruat için eski maillere bakın. Sefiyol, bildiğiniz serum fiz. .. Doğru antibiyotikler kakayı bozuyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.